- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещият стол е OutlawGirl
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
вероятно е чула за случая в Катуница примеро преди теб
n00bs
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ще рече, че обичам родината си и съм привързана към културата и ценностите на нацията си. Национализма е уважение, гордост, отдаденост към родината и чистокръвните българи. Какво мога да правя като такава...да защитавам страната си по някакъв начин. Доста англичани например нямат особено добро мнение за България, а аз не мога да понеса някой да убижда родината ми.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Симпатична, родолюбива, със собствено мнение. Не е зле.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Да, доста често особено в Англия, тъй като повечето женски са пълни изроди, поне за моите критерии. Всяка жена обича да получава мъжко внимание и да и се вдига самочувствието по някакъв начин. Не търпят някоя друга да е над тях. Жена, която завижда за мен е комплексарка. Понякога имам чувството, че жените се гласят повече, за да впечатлят конкурентките си,а не самите мъже. Когато някоя ме погледне злобно го приемам като комплимент, защото се чувства застрашена по някакъв начин от мен. Аз лично ако видя някоя яка путка по улиците бих я огледала и бих и се възхитила..даже доста често се е случвало да вървим с приятеля ми и да отбележа, че дадено момиче ми е харесало.
в интерес на истината очаквах да е някоя инфантилна и да се ебавам 3-4 страници на воля![]()
n00bs
Вярно ли ти са силиконови цоцките ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Поради много причини...имат прекалено големия очаквания и каквото и да направя не е достатъчно за тях, а същевремено смятат, че не разсъждавам трезво и не уважават мнението ми. Според тях витая в облаците и живота ми е розов. Баща ми е голям философ и постояно подхожда с ирония на всичко, което кажа, а майка ми е голям нервак. Като цяло двамата много обичат да си изкарват нервите на мен. Много са нещата, но все пак са ми родители. Не ме разбирайте погрешно, обичам ги и съм им благодарна за всичко, което са направили за мен. Това, че аз смятам, че не съм заслужила подобно държание, не значи, че и в очите на някой друг е така. Каквото и да са направили никога не съм ги обвинявала и не съм им натяквала грешките, напротив мечтата ми е да им осигуря добър и спокоен живот на старини...