- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещият стол е OutlawGirl
Случвало ли ти се е да squirt-ваш ?
Какво мислиш за комп. игри ? Играеш ли такива ?
Каква би работила, като пораснеш голяма ?
Жената и мъжа равни ли са ?
Ако трябва да избираш да живееш - малък град или в голям ?
Тоя размер, да го еба, има ли значение ?
Имаш право на 1 желание (реално или нереално) какво би било то ?
n00bs
Случвало ли ти се е да squirt-ваш ?- За съжаление, все още, не.
Какво мислиш за комп. игри ? Играеш ли такива ?- До преди малко играх на Need for speed, така, че да играя :Д
Каква би работила, като пораснеш голяма ?- От малка мечтая да се занимавам с актьорско майсторство, но ми се струва някак си нереалистична мечта. За сега съм се ориентирала към психологията.
Жената и мъжа равни ли са ?- Не и никога няма да бъдат.
Ако трябва да избираш да живееш - малък град или в голям ?- Голям град. Обичам да е оживено и да съм заобиколена от много хора. Така се чувствам сигурна и спокойна.
Тоя размер, да го еба, има ли значение ? - Да ти кажа честно от 17 нагоре ме задоволява :Д И пак държа да спомена, че за мен е много важна техниката.
Имаш право на 1 желание (реално или нереално) какво би било то ?- Да мога да чета мисли и да имам милиони. Парите до голяма степен биха ми били в полза в момента.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ееее аз с моя 10 см не мога да те задоволя : /
фистинг пробвала ли си
би ли си дарила органите и защо ?
Вярваш ли в извънземни ? Защо ? В призраци ? Защо ?
n00bs
4XCOKИ
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
4XCOKИ
Законът е закон,
но той врата в полето е
4XCOKИ
4XCOKИ
Законът е закон,
но той врата в полето е
а какво трябва да е пътешественик, че нещо не долавям дълбокия смисъл на тая дума?
в сми, ако е нещо различно от това човек да обича да пътува, ше ми е интересно да науча нещо ново.
дам
И също така ,човек, който ходи много по разни планини или градове и най различни дестинации най общо-казано
http://rechnik.info/%D0%BF%D1%8A%D1%...B2%D0%B8%D0%B5
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF...BD%D0%B8%D0%BA
Законът е закон,
но той врата в полето е
Извинете. Забравих, че биг брадър (вие) ме следи и познава живота ми.
![]()
4XCOKИ
абе вие сте болни бе майна![]()
пътешественик е човек, който ОБИЧА да пътува. Пътуването не е само физическото присъствие в различни градове/държави. ПЪТЕШЕСТВЕНИК е и в преносен смисъл човек на изкуството, който пише да речем романи, пише музикални поеми или други 'прозаични' форми и т.н. Примерно аз, когато изнасям рецитал с произведения от различни епохи, съм един пътешественик във времето... във времето на Романтизма, на Класицизма, на Френския Импресионизъм и т.н. и въвеждам хората в едни различни светове и съм наистина добър в това, което правя, ако ги накарам да се чувстват в рамките на 2 часа поданици на френския двор, барокови старчета с перуки или пък съвременни бунтари. Ако могат посредством музиката ми да се пренесат в един друг свят, да си представят концертната зала със завеси тип от преди 200 години, като бална зала и т.н. и т.н.
От друга страна пък май не сте чували за бизнес пътуванията. Когато пътувам по работа из разлини градове и държави, комуникирам с предприятия и различни дружества, според вас аз ПЪТЕШЕСТВЕНИК ли съм или съм БИЗНЕСМЕН хахах ..
значииии манията ви в това да се заядете с някой стига такива епохални размери, че вече граничи с абсурдни изказвания.
Да приемем, че всички грешите, а аз съм прав и да започнем да постваме свой голи снимки !
n00bs
4XCOKИ
Нещо не мога да го надървя, нека момичетата започнат.
n00bs
Бизнес пътуванията нямат нищо общо с пътешественици и странници пичага и говорим за три пъти седмично или три пъти месечно за по няколко дни, а не годишно. Дай да се заяждаме за нещо смислено, че тва е толко глупаво че дори аз не искам да участвам в такъв глупав изсмукан от пръстите спор.
Законът е закон,
но той врата в полето е