- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещият стол е OutlawGirl
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щрудел драго ли ти стана, като спечели битката с мацето, кажи ми честно![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Тая тема ми напомня на кофата преди време. Кофти, че вече няма такива теми.![]()
4XCOKИ
srly? http://data.whicdn.com/images/106510...6888_large.gif
Я ми намери поста, в който пускам заря и подскачам от вълнение, за да се насладя на победата си отново.
4XCOKИ
Не е никакво оправдание. С цел започнах с публикуването на снимки, интересно ми беше дали ще стане това, което предполагах и ако трябва да бъда искрена, доста надмина очакванията ми. Виждам, че си разумно разсъждаващо момиче и ако трябва да съм искрена твоята критика ми допада повече от който на който и да е било друг тук. Като цяло исках да проверя какво внимание ще получа от женската аудитория и да сравня по тоя начин българките и англичанките. Направих си изводите и не се срамувам от нищо, което съм писала. Такава съм и явно нямам проблем да отговарям искрено на въпросите, които са ми задавали. Далеч не е така както го изкарват, че съм се засегнала. Реално няма как да се засегна от мнението на хора, които не съм виждала и не познавам. Искрено може да ме засегне човек на който държа. Отново казвам уважавам мнението ви и нямам нищо против вас, това, че не съм си мълчала на дадени коментари, не значи че имам нещо лично против вас, просто си изказвам мнението, както и вие правите![]()
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
ейй, края на темата да хванеш и всичко ти става ясно![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Мнението е като задника, всеки го има, било то и грешно.
n00bs
вече може да пуснеш голите снимки
n00bs
Според мен щруделката беше яла прекалено много сладко снощи и се беше превъзбудила нещо
Даже и на мем ми говореше на въпреки, при положение, че се опитах да и обясня като човек, колко тъпо изглежа отстрани, точно тя да ги прави тия грозни нещица, а именно да търси как и за какво да се заяде с някой при положение, че точно тя най-много съди това у хората.... както и да е
Законът е закон,
но той врата в полето е
Тя иска да е една, но се изкарва друга![]()
n00bs
Ами ще си правим изводите
и те така
Законът е закон,
но той врата в полето е
даже се сещам конкретен случай, в който в някоя си нейна тема, написа, че обичала да е циничнаако тя е цинична ...
n00bs
Тва е горе долу като с работата, че била мазохистче и обичала грубия секс![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
oh, boy, boy, boy...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last