.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    "но беше за кратко, защото трябваше да излизаме"

Значи,примерно щото аз съм си взел кола,но моите приятели нямат,и ми викат "как може да имам кола" аз трябва да я продам ли?Кво те интересува какво говорят,дай ся те като не правят секс всички да не правим...
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Цитирай Първоначално написано от Jus7Smil3Back Виж мнението
    Госпожице Дашева, Вие ли сте или ви бъркам ?
    да хахаха ;д
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Искала си го - направила си го, какъв е проблема?

Спри да се вслушваш в мнението на познати, приятели и така нататък.

Relax its just sex..

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Кво те интересува какво говорят,дай ся те като не правят секс всички да не правим...
    Ахахаха, именно. Дразнят се типично по детски щото ти си по-напред с материала от тях.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ееее, аман от колективно мислещи организми, приятелките, та приятеките..
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мисля, че точно интимните ви взаимоотношения са си лично ваши!Не си направила нищо лошо за което да съжаляваш.Приятелките ти или ти знаеш кога искаш, с кого и най-вече да контролират чувствата ти.Миливка, те просто ти завиждат.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Приятелките ти още не са узрели така да се каже.След като вече си го направила няма смисъл да съжаляваш.Понякога е по-добре да се изчака,даже според мен така е по-добре,но ако човека се чувства готов за такава крачка,сигурен е в себе си и в партньора и знаят какво правят,то няма нищо лошо.
    Било е грешка да им кажеш,че си го направила. Аз когато го направих бях на 17 ,но не казах на приятелките си,защото предишни пъти съм им споменавала разни 'сексуални' лични работи и те определено бяха доста скептично настроени. После ,когато започнаха да узряват в тази част им казах и тогава го приеха супер нормално.

Внимавай на кого какво казваш!!! Това,че са ти приятелки не означава,че винаги ще те разбират ...пък и приятелството между момичета е относително нещо.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Doesn't matter - had sex!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от 4Questions Виж мнението
    Не са приятелките ти тези, които определят дали си постъпила правилно, а Единствено ти! Ако наистина харесваш този човек, ако е било хубаво, а още повече, щом те обича - то бъди щастлива, че той е бил първият ти

Така си е! Всяка го прави по различно време. Една ще го направи на 16 друга на 20, 3та може и на 30. Въпроса е кога ще срещнеш човека. Щом се е появил сега и смяташ, че го обичаш какво те притеснява. Никой няма право да те съди. Живота си е твой. И не мога да разбера защо трябва да казваш на приятелките ти все е едно, че голяма работа е станала. Какво ги интересува тях. Според мен ти завиждат, защото те нямат гаджета и няма с кого да пробват!
    Хич да не ти пука. По - добре с майка си споделяй, отколкото с тях. Това за мен си е чиста проба завист. Това, че си правила секс сега, а не след една или 2 години не значи, че си си провалила живота!
    Последно редактирано от bilqnavod : 09-07-2012 на 19:59

Мега фен Аватара на Hilary_
    За мен годините са ти малко, но това няма особено значение в случая.
    Дано другите успеят да те убедят, че е било правилно, иначе дълго време ще съжаляваш.
    Последно редактирано от Hilary_ : 09-07-2012 на 22:01

Голям фен
    И да е било грешка - Virginity like bubble - one prick - all gone Така че, живей и не го мисли. След година-две ще си се смееш на тия терзания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си