- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изпитани упражнения за отслабване
Е, да бях пускала тема .. спрях колелото и започнах да тичам,да ходя и така и да има резултатНо уви откриха ми киста ,която уж беше възпаление нвм и ще се наложи за няколко седмици да не тичкам,жалко тамън се захванах
Целя да смъкна коремчето,паласките и няколко см. от бедрата .. да знам лесно няма! Просто искам да се посветя на упражения които имат бърз и изпитан резултат
Приемам линкове и съвети
ако може без коремни пресички и тичане
вие сте
ла-ла-ла
Няколко седмици няма да върнат кой знае колко назад прогреса ти, споко, а от лежерни упражнения бърз ефект ще бъде последното нещо, което ще видиш.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
да и аз съм на същото дередже и а аз искам точно като теб на тези места да отслабнА таа и аз ще следя тази тема. Вече от 3 дена аз бягам ии правя упражнения както и тае-бо но не откривам никакъв резултат абсолютно даже в корема само в краката гледам че има лек ефект. много ще се радвам и аз ако някой даде някакви идеи !![]()
eminemfenka, погрижи се за здравето си на първо място. Ако толкова ти трябва движение, ходи пеша с умерено темпо.
Когато се справиш с кистата/кистите, тогава ще се упражняваш целенасочено за тези зони.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Около 6 месеца са нужни, за да се забележи някакъв сериозен напредък..)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!