.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Малееее вие у тоя сайт сте луди ве ненормалници такива до един сте сащите :Д мале секи втори от вас е такъв ас нищо такова сам нямал и няма да имам вие сте луди просто за тва влизате тука аз са регитрирах попринцип само и само да видя такива ненормалници като вас пак колкото до вас сичките луд........ на тия тъпи суеверя забии си един шамар и кажи ади ти еба майката нищо няма да прая и си продалжаваш малееее някви прихолози че глупости ади влезте в реалноставе божееее не мога повече................ Idiots

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от sis_mario Виж мнението
    Малееее вие у тоя сайт сте луди ве ненормалници такива до един сте сащите :Д мале секи втори от вас е такъв ас нищо такова сам нямал и няма да имам вие сте луди просто за тва влизате тука аз са регитрирах попринцип само и само да видя такива ненормалници като вас пак колкото до вас сичките луд........ на тия тъпи суеверя забии си един шамар и кажи ади ти еба майката нищо няма да прая и си продалжаваш малееее някви прихолози че глупости ади влезте в реалноставе божееее не мога повече................ Idiots
    всяко едно човешко страдание е нежелано никой не иска да става така с него
    поне в тоя раздел си спести коментарите
    ОДИН!!!

Голям фен Аватара на Elli *
    мале, колко съм сигласна :Д

Имам същия проблем.

Ами за да отварям нова тема и аз искам да кажа проблема си тук... Значи преди да заспя понякога изпадам в размишления и стигам до мисълта за смъртта и за това, че напримерно минаха вече 7 години откакто започнах училище, че един ден ще се замисля и ще осъзная, че е минал целия ми живот... Как да премахна тези мисли?

Малееее вие у тоя сайт сте луди ве ненормалници такива до един сте сАщите :Д мале СЕКИ втори от вас е такъв аС нищо такова сАм нямал и няма да имам вие сте луди просто за тва влизате тука(.) Аз са реги(С)трирах попринцип само и само да видя такива ненормалници като вас пак колкото до вас сичките луд ("сичките луд" - WTF????)........ На тия тъпи суевер(И)я забии си един шамар и кажи ади (ДА) ти еба майката нищо няма да прая и си продАлжаваш малееее някви(,) пРихолози (,) че глупости ади влезте в реалноставе божееее не мога повече................ Idiots
    Тоя измисли нов български език...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не изчетох темата докрай, но страховата невроза е доста често срещано *заболяване, при деца и юноши.
    Посети психолог.

Голям фен Аватара на Богиня
    Цитирай Първоначално написано от phoeniX_boy_BG Виж мнението
    Тоя измисли нов български език...
    ЖДНБ!

Марио, в темата си беше писал, че хората те определят като по-зрял, отколкото всъщност си.
    Кажи кои са тези индивиди, та да ги предложим за освидетелстване, душицо...
    Последно редактирано от Богиня : 09-17-2012 на 14:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си