.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

маска против АКНЕ

моля ви препоръ4айте ми някаква маска против акне,някаква която сте си правили сами вкъщи,а не някаква купена,6тото ве4е не им вярвам,ползвала съм какво ли не!
    ако имате някакви изпитани рецепти,моля ви споделете ги,6те съм ви много благодарна!

Guest
    mi az sam mn ama mn dovolna ot maskata za mazna koga na ESTE LAUDER s nea ako6ete mi viarvaite zabravih za gadnite pupki petna i 4erni to4ki \/ ma e skupi4ka okolo 70 lv ma si zaslugava polzvam q ve4e 1 god i polovina i mn se kefa...

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Хума! Купи си от аптеката. Изчиства всякакви мръсотии от кожата

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Цитирай Първоначално написано от ^FaiNt^F
    Хума! Купи си от аптеката. Изчиства всякакви мръсотии от кожата
    Да вярвай и майка ми е козметичка и имаме у нас хума мн е сполучлива!

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Град
    Pleven
    ами как се използва хумата?по какъв начин се приготвя маската?
    ..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...

Guest
    то пи6е на опаковката

колко пъти горе-долу трябва да се прави нази маска,за да има ефект
    Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш

а нещо друго освен хума?

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    tolkova li ne ti se davat pari akneto e seriozne kojen problem nemoje da se reshi sus nqkvi maski primerno ot limoni ili qica zabravi prosto za tova trqbva da si kupish ka4estven produk naistina humata pomaga prodava se v aptekite i struva ne pove4e ot 2 lv. no pak ti kazvam zemi si ka4estven produk za da se preborish s tozi problem zavinagi!!!!!!!!!
    No matter where you go, there they are...

не ми се давали пари,просто толкова не6та съм пробвала няма6 никаква представа и хума съ6то!
    не 4е не ми се дават пари просто съм ре6ила да пробвам не6то дома6но приготвено!
    някой ако може да ми помогне 6те съм му мн благодарна!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    znam niakolko ne6ta koito pomagat za akneto no nz na teb dali 6te ti pomogne-zelenoto krem4e na vichy,krem zdrave i zinerit!! drugo ne priznavam az!iskam da kaja na tezi koito misliat 4e s mn skup preparat moje da se zali4i akneto 4e gre6at!vsi4ko e do organizam i dori krem zdrave deto struva stotinki moje da ti "smeni fizionomiqta" !

Град
    Pleven
    Ето ти няколко домашни маски.Нз дали помагат.

2 супени лъжици мед
    1 чаена лъжичка лимонов сок

Меда и лимоновия сок се смесват, и се намазва лицето , и след 20 минути се измива с хладка вода.

1 чаена лъжичка сол
    1 супена лъжица брашно
    2 супени лъжици кисело мляко
    1 супена лъжица мед

Разбъркайте всички съставки до получаването на каша и намажете с нея лицето.
    Изплакнете с хладка вода след 10 минути.

Смесват се хума, оцет и мед на гъста каша. Може да се сложи и едно яйце.
    За да отстраните ефикасно прекомерната мазнина по кожата, използвайте домати.
    Смачкайте домати на пюре и намажете кожата на лицето с леки потупвания на ръцете.
    ..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...

Guest
    я кажете за хумата как се приготвя ?? аз мойта я взех в пликче но нямаше упътване и нямах време да разпитвам продъвачката как се позлва..
    с топла вода вода ли се прави колко време трябва да се държи върху лицето и такива работи
    миси предварително

NoseBleeD
    Guest
    при част от хумата слагаш малко вода и бъркаш докато не стне кашичка но не мн течна.След тфа мажеш по лицето и като изцъхне се измиваш.Седиш към 30мин,но зависи и колко хума си сложила

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    znam niakolko ne6ta koito pomagat za akneto no nz na teb dali 6te ti pomogne-zelenoto krem4e na vichy,krem zdrave i zinerit!
    Зинерита наистина помага, крема "здраве" също...мен много ми помогнаха..лицето ми се изчисти напълно(е само когато ще ми идва ми излиза по някоя пъпка но..)а крема на виши не съм го ползвала
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NoseBleeD
    при част от хумата слагаш малко вода и бъркаш докато не стне кашичка но не мн течна.След тфа мажеш по лицето и като изцъхне се измиваш.Седиш към 30мин,но зависи и колко хума си сложила
    ахамз мерси

Guest
    ПРОТИВ АКНЕ

1) Жълт кантарион – два нарязани свежи цвята или 2с.л. изсушени киснат в кафеена чашка спирт /водка, силна ракия/ за 24 часа. Изцеждат се и с тампон, напоен с течността се мажат пъпките 2-3 пъти дневно.
    2) Невен – 2 с.л. сухи цветове, надробени в 200 г. вода /гореща или варене 3 мин./, се оставя до охлаждане и се прецеждат. От цветовете се налага маска на кожата с престой 15 мин. в покой и се изплаква със студена вода /два пъти седмично/. Отварата се използва за мазане след всяко измиване.
    3) С лайка, смрадлика и слез се правят компреси от запарка /по 2 с.л. суха билка в 250 г. вряща вода, след охлаждане и прецеждане/.

Не съм ги пробвала още, но доста добре ми звучат.... още повече, че са от билки и трите... И все пак не знам дали някоя от тях помага...

Nastyrgvat se dva sredno golemi morkova i se razbyrkvat s jyltyka na edno qice.Smesta se slaga vyrhu izmiti lice i 6iq i sled 20 min maskata se otnema s pomo6ta na tamponi napoeni v rozova voda.
    Po4istva6ta:
    1 4aena lyji4ka carevi4no ni6este,1 4aena lyji4ka magneziev karbonat {moje6 da si go kupi6 ot aptekata} i 1 4aena lyji4ka kaolin se smesvat s malko topla voda dokato se polu4i ka6a.Nanasq se topla ,sled kat iztine se izmiva s topla voda.Pravi se topyl kompres.Uspeh!
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    я кажете за хумата как се приготвя ?? аз мойта я взех в пликче но нямаше упътване и нямах време да разпитвам продъвачката как се позлва..
    с топла вода вода ли се прави колко време трябва да се държи върху лицето и такива работи
    миси предварително
    на моято опакомка пише,че 1 лъжица се смесва с малко кисело мляко,стои се 20 мин и после се отмива
    Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш

И на мен спешно ми трябва някакво по евтино средство против акне, нищо че съм на 12 имам доста пъпки.Един съвет това новото на виши на мен не ми помогна мога да препоръчам едно силно лекартво против акне ,на когото е много зле ако пожелаете,разбира се.Благодаря предварително на човека ,който ще ми помогне.
    Много обичам кака Вили!!!!

Exclamation

Цитирай Първоначално написано от Lili1Vladova Виж мнението
    И на мен спешно ми трябва някакво по евтино средство против акне, нищо че съм на 12 имам доста пъпки.Един съвет това новото на виши на мен не ми помогна мога да препоръчам едно силно лекартво против акне ,на когото е много зле ако пожелаете,разбира се.Благодаря предварително на човека ,който ще ми помогне.
    Кое лекарство можеш да препоръчаш? ; питахте и сега искам да кажа нещо хм .. значи точно в тази възраст това е просто неизбежно :Х много неща съм пробвала (на гарниер,орифлейм,ейвън..) просто нищо не помага :Х най- добре е да се отиде на дерматолог за да се определи типа кожа и да предпишат специални неща за мазане, защото така като не знаем, може да си навредим

Град
    Пловдив
    най-ефикасното е лекарство е да не изкарваш стари теми

*има разлика между акне и пъпки,не вярвам на 12 да имаш акне

**акнето е ЗАБОЛЯВАНЕ,не е пъпка,която седи 2 деня и увяхвя
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Не се ме виждала не знаеш, а и то пак са си пъпки

На мен лично солената вода най ми помага срущу акне.Бях за 5 дена на море и от цялото чело в акне нямам нищо

И аз бях на море за 7 дни но не ми помогна за съжеление!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си