dakero, аз ти благодаря за изчерпателния отговор, определено ми е полезен, НО не възприемам мъжете като курове, нито пък някога съм мотала бившия си. :Д

Настоящия... да, има сериозни намерения и аз какво? Съжалявам, че не мога да им отвърна. В дилема съм, защото му имам голямо доверие и ние имаме добре връзка (connection), приятели сме. Той отключи доста неща в мен и наистина с него съм по-доволна и по-щастлива. Но ме притиска и малко или много идеята за съвместно съжителство НЕ МИ ХАРЕСВА.

Това няма нищо общо с куровете. Никой кур не ми е омръзнал, просто защото аз така или иначе не съм нимфоманка и тн.
А на бившия.... ах. Не съм му давала надежди. Не и в тоя контекст, в който той излиза излъган, и че много ме е чакал или много е искал да е с мен. Ако толкова искаше, щеше да намери начин. Той просто ме възприема като играчка, на която само да свирне и тя е готова да му се хвърли в обятията. Да, ама не. 3 години исках единствено да приключим нормално, да проведем един хубав разговор - а не толкова да се съберем, въпреки че ми липсваше. Превъзнасях го,поставях го на пиедестал. Каквото съм могла, съм му го дала. И като цяло ми писна от драми, да си троша нервите и да получавам тъпо отношение. Сега и да иска да ми даде друго отношение, вече не го ща, просто щото не съм балама само да ми свирнат и да доприпкам. Достатъчно се огорчавах тея 3 години, за да искам още.

С всичко останало в твоя пост съм съгласна. Никой няма да ми търпи настроенията вечно, така че трябва да решавам бързо.
Благодаря ти отново.