- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тийн поглед над вредните съставки и био козметиката
Да, на БиоФреш пробиотичната линия е супер. Фитокод - също!
Buttafly, мерси. И аз съм се зачудила на този кристален камък. Ти откъде поръчваш?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
И адски изчистена за цената си.
Buttafly - део кристал има на Балеа, продават се в ДМ.
Впрочем, миналата година открих този интимен гел в дрогерии Лили. Най в дясно. 10 лв. е, свърши за една година, миналата седмица ходих да си взема пак и грабнах последната опаковка ;д.
![]()
Хаа, този интимен гел никога не ми е попадал на очи о.О А останалите продукти от линията има ли ги?
А този део кристал на Балеа как изглежда?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Споделете после ако кристалната топка проработи, че и мен ме изкушава.
В крайна сметка ако искаше нещо натурално по-добре си го направете сами.
Публикувани са сайтове за домашно... всичко.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ами попринцип поръчвам от този сайт - http://www.zoya.bg/ , но в мола има магазин БиоБалев . От него пазаруваме по често , а само което го няма - от интернет. Кристала чакам да го заредят и ще си го купя , но няма да си взимам на Балеа .
Да, и аз от Зоя.бг гледам, иначе БиоБалев ми е много далече, на другия край на СофияИ в биомагазин Слънце и Луна, но той е малко по-беден от Зоя и Балев.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Много полезна тема!
А какво мислите за козметиката на Cattier?Хубави ли са нещата?
Не съм ги ползвала, но съм гледала техни продукти в сайта, който постнах на предната страница![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами тази седмица планирам за си купа маска или масло от шеа и ще кажа мнение.![]()
Да,и аз четох в бг мама и всички мнения са положителни.
А къде мога да намеря продукти на Faith in nature???
Ами.. от къде си? В София - има ги понякога в аптеки Ремедиум и почти всички биомагазини.
Бях хиляди пъти Жулиета.
А маслото от шеа на Икаров как е? Попринцип на Икаров не са 100% био продукти,нали?
Не, не са. Даже на мен лично са ми много съмнителни, макар че ги ползвам. За съжаление, няма начин маслата да са толкова евтини.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Да,вярно..
А вече наистина Био маслата са в доста солен ценови клас.
Маслото от шеа на Cattier е 100 грама за 20 лв.
Няма ли аптеки Ремедиум в Пловдив?
Мисля, че има.
Бях хиляди пъти Жулиета.
На Икаров не са хубави според мен . Аз си бях взела кокосово масло (беше на цена от 3-4 лв май) , въобще не миришеше на кокос .Сега си купих 100% био кокосово масло за 28 лв . мирише просто страхотно и поне съм сигурна , че е истинско и натурално. Става и за ядене , по 1 супена лъжичка дневно е много полезно за бедрата.
Някой може ли да ми каже адреса на аптека Ремедиув в Пловдив,защото не го намирам в и-нет.
strawberry88, потърси ли в Гугъл? Сайта на Ремедиум?
Иначе за маслата, и аз си ги ползвам, но също имам съмнения за кокосовото масло. Мирише някак.. мии, странно. Докато био маслото от кокос мирише наистина хубаво.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Ами може и да няма.
fizzyg, ти поръча ли си онзи био шампоан на Матрикс??
Бях хиляди пъти Жулиета.