- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С майка ми на гинеколог .. Ами сега!?
Аз съм на 15 и съм правила секс. Майка ми ми каза, че ми е време да ида на профилактичен преглед при гинеколог, но аз не искам, защото ме е страх да не разбере за загубената ми девственост. Не ме е страх от нея, просто не смятам, че сега е момента да й кажа. Ами сега!? ... Не знам какво да правя. Защото ако настоявам да не ида, ще бъде вече съвсем уверена, че не съм девствена, защото знам, че има съмнения и не ми се иска все още да бъде сигурна в това, което явно си мисли.
Миии, тя няма да влиза с теб при гинеколога да наднича заедно с него, така че ако ти/той не и каже ,не виждам как ще разбере
Помоли я да остане навън докато протича прегледа и помоли лекаря да не и казва... Той е длъжен да си спазва клетвата и да зачита лекарската тайна..
На профилактичният преглед гинеколога първо ще те попита дали си девствена. Казваш, че си и въобще няма да ти се наложи да си сваляш гащите.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^ А, представи си , че има проблем и така като го излъже, той няма да го открие и после ще си троши главата...
Реално не е длъжен,имайки предвид,че тя е непълнолетна.Обаче ако го помолиш,най-вероятно ще разбере и няма да и каже.Само да не те заведе при някой/я познат/а или приятел/ка![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Щом водиш полов живот вече, е хубаво да си направиш преглед. Ще обясниш на майка ти, че се притесняваш и тя да е вътре и ще я помолиш да изчака отвън. Вътре ще му обясниш, че не искаш тя да знае, че водиш полов живот и съответно ако трябва да си правиш някакви изследвания, ще отидеш да си ги вземеш сама.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Абе казваш на майка си, че не ти се ходи. И ако толкова много си имала нужда си щяла да отидеш сама.
П.С.: Вие щом сте толкова ГОЛЕМИ за да се ебете. Що още се водите по акъла на майка ви и не можете дори и да и се противопоставите?!?!?! Авторката е пълна овца за мене.
Кажи й че те е срам да си покажеш катеричката пред непознати.
Отиди си на преглед.
Кажи на майка ти да те чака отвън, когато протича прегледа.
Помоли гинеколога да не казва нищо на майка ти.
Да бе и това ми било "преглед"...
Хубаво е да отидеш на профилактичен, особено щом си правила секс вече! Майка ти, предполагам ще те заведе при жена, не при мъж гинеколог. Няма как да разбере, ако не й каже, а ако нямаш проблеми и нищо ти няма - просто ще я/го помолиш да не казва.
А,и не забравяй, че майка ти се "връща" от там за където ти си тръгнала...!
Една майка много се съмнявала в това, дали дъщеря й е все още девствена и решава да я заведе на гинеколог да я прегледа. . дръпнала доктора настрани и му казала:
- Докторе, абе. . съмнявам се аз в моята дъщеря дали е . . . сещате се. . тааа като я прегледате искам да ми отговорите по-деликатно, че да не разбере за какво иде реч. .
След няколко минути излиза дъщерята от кабинета, а доктора след нея. . майката попитала:
- Какво става, докторе, откъснато ли е цветенцето ??
- Абе да Ви кажа честно . . . на дъщеря Ви направо са й пръснали саксията. . .
Мхм, майка ти не би трябвало да влезе с теб. ПРИНЦИПНО не би трябвало да казва дали си девствена или не си, но не бъдете убедени, че няма, когато ходих за първи път на гинеколог, лекарката не ми повярва, че съм девствена( :Д:Д:Д колкото теб бях) и искаше да се връщам с майка ми. В крайна сметка видя, че съм и всичко беше нормално, но обясни, че принципно специално тя искала непълнолетни момчиета да ходят с родители, защото си имала проблеми с разни пикли.
Everything changes, but beauty remains ...
^Даааааааааааа, щото дрислите лъжат, че докторицата бръкнала не-знам-си-къде.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мхм, точно :Д Голямо убеждаване падна иначе, отказваше да ме прегледа, сега ми е супер смешна историята :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Не бъркай хипократовата клетва особено при преглед на непълнолетен, за които реално отговаря родителя. Непълнолетният не отговаря сам за себе си, а в тоя ред на мисли споделянето с родителя отговорен за него, не само че не нарушава клетвата, ами е задължително особено при проблеми.
Ако нямаш ядове, вероятно доктора няма да каже на майка ти, освен ако тя не го попита, тогава е кофти ситуацията. А пък ако е и познат още по-лошо. Имаш ли проблем просто забрави да се отървеш.
^ Праща я защото надали яде врабчетата с перата... много сте ми интересни, да не си мислите, че родителите Ви са кроманьонци.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И моята ме води на гинеколог и с ебях филмирала,защото няколко дни преди прегледа ме бяха отворили в дупето.Но всички мина ок.
А бтв ако нямаш ципа,не може ли да кажеш,например,че се е скъсала при спорт или се разбира,че си правила секс?
Господи избави ме от невежеството и глупостта на хората.