- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Искам да ви се похваля с моята колекция от филми в IMDb
Ти викаш 12 серии ама в инфото пише 10 , да не би да има още серии някъде?
иначе тва нещо си е находка
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Язон и аргонавтите не струва. Само като видях, че тракийския бард Орфей беше негър и си глътнах граматиката... Троя също не го бива особено (егати Парис е представен като някъв страхлив педераст с лък). Въобще американците не ги бива да правят епос, особено древногръцки.
Поздравления за Lord of War, огромен филм. The Game, Leon, Remember The Titans и Sleepers също.
Препоръчвам ти
No Country For Old Men
Legends of the Fall
Lucky Number Slevin
The Pelican Brief
Enemy of the State
3:10 to Yuma
Wall Street
L.A. Confidential
Pay it Forward
Доста различни са като тематика, но си заслужават.
Последно редактирано от DarkTemplar : 09-07-2012 на 10:57
Welcome to the Jungle...
Законът е закон,
но той врата в полето е
Гледам, че си гледал Das Boot, как ти се стори?
Бтв пропуснал си Hanibal-Rising - не знам дали щото си забравил или не си гледал. Ако не си го гледал - виж го, готин е. Нищо че не е с Хопкинс.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Хубави филми, пази го тоя списък, ще взаимствам от него за идейки.
Ето от мен един списък с горе-долу подбрани филми, които съм си наумил да гледам:
http://www.imdb.com/list/SrXiKvVvZS8/
Das Boot е невероятен филм, гледал съм го 4 пъти.. като се има предвид времетраенето на филма от околко 4 часа и половина 4 пъти не са малко. Иначе този филм не може да се разкаже, не може да се гледа, той може да се изживей, просто трябва да си го пуснеш и да станеш част от немския екипаж на подводницата
Hannibal Rising съм го гледал, но без Хпокинс разликате сеусеща, не че е лош филма , просто няма нищо общо с другите 3
Ще ги гледам, City of God му се каня и на него от много време
Ще го прегледам списъка ти, но ти Задължително гледай всички фимли до 1 от моя, гарантирам ти, че няма да съжаляваш![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Защо няма бързи и яростни?Иначе съм гледал почти всичките без +/- 10.
мерси![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Само пак да се включа, че го бях забравил този сайт. Пробвай го
http://foundd.com/
Накратко, даваш реален рейтинг на определен брой филми, които си гледал (колкото повече, толкова по-добре). Според това какви филми харесваш, сайта ти препоръчва други заглавия, които ще ти харесат. Според мен ще ти хареса.![]()
Точно тази тема търсех. Добре, че сте я ъпнали.
Препоръчвам ти още едно любимо заглавие - The Barber of Siberia, във филма има толкова хубави неща, че просто не знам откъде да започна.
Тоя сайт ще го пробвам и аз.
Welcome to the Jungle...
Иаз ще го пробвам тоя сайт
Dark мерси за филма
общо взето ся съм затрупан с филми,които трябва да гледам и нз от къде и кога ще почна![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Бих добавил някои неща. Примерно повече филми на Д.Финчер и Ридли Скот. Също и повечето филми по романите на Стивън Кинг не са зле, например "Secret Window", един от любимите ми. Браво за филмите с Danzel Washington, няма слаб филм тоя човек.![]()
Нямам време да ти прегледам колекцията пак, може да имаш някой от тея филми вътре, но все пак ще ти напиша няколко любими.
Zodiac,Panic Room,Kingdom of Heaven,Kill Bill, Alien,Taken. Нямаш и почти нищо от "horror" жанра, да речем : Texas Chainsaw Massacre, Halloween, Saw,One Missed Call, The Ring, Grudge.Естествено има още много други за които не мога да се сетя в момента. А за филмите по Стивън Кинг, тях можеш да ги изтеглиш всичките и няма да съжаляваш![]()
^^ мерси, имам пропуски, но както казах просто не ми се търсят филми и за това исках заглавия
Zodiac,Panic Room, Halloween, Texas Chainsaw Massacre, Saw, The Ring и Taken съм ги гледал![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
ъп
не съм гледал нито един филм от предложените, а колко време мина![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
действително има попадения
//но е твърде мейнстрийм за човек, който претендира, че се интересува от кино;
е не съм казъл, че съм някъв голям разбирач
иначе си абслютно прав/а , че не мога да изляза от коловоза на комерсиалното кино, ама няма как да ме накараш да седна да гледам нещо на Дейвид Линч /примерно/ и да се тупам в гърдите, че съм ценител
инак ще се радвам ако дадеш няколко заглавия
Законът е закон,
но той врата в полето е