- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С майка ми на гинеколог .. Ами сега!?
Според мен те води точно за да види дали си правила секс. Най-добре и кажи ще ти е много по-спокойно и за напред.![]()
Добре, искам да видя как авторката ще съди гинеколога за нарушаване на тая клетва. :Д:Д:Д
По тая логика, лекарите въобще не трябва да разправят на приятелите/колегите си за случаите си.
И някой много правилно отбеляза, че тълкувате и прилагате грешно Хипократовата клетва, що се отнася до непълнолетни.
Постоянно пускате едни такива теми..И какво ако разбере,че си правила секс?Тя да не очаква от теб да си умреш девствена?Щом вече водиш полов живот е хубаво да се прегледаш.Здравето ти е по-важно,от мнението на майка ти.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Абе, защо майка би водила девствената си щерка, може да предполага.
Ако не искаш да знае, кажи на лекаря, че си девствена.
Ако имаш проблеми, ще си проличи след време и тогава ще му мислиш :Д
На моя първи преглед майка ми подслушваше на вратата, беше много забавно, защото си мислеше, че ми има нещо /нещо ми обясняваха, че имам леко малка матка/, след това я храних :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Има вариант да те прегледат само на видеозон например. Майка ти си мисли,че си девствена и предполагам не би изисквала обстойния преглед. Мисля,че щом си малолетна ще е задължително и майка ти да присъства, защото не отговаряш сама за себе си. Пък и ми е адски чудно как така сте готови да правите секс на тая възраст, но не сте готови да кажете на майка си?
Щом те има тебе и тя го е правила!Вече поколението е такова,че вече по на 14 години са се ебали 100 пъти.Ами да си мислила преди да се отвориш на тази възраст!Сама си си виновна![]()
Първо не съм човек,който да те съди обаче можеш да правиш секс ама не можеш да й кажеш,че не си девствена.. е и да настина е странно да те води на гинеколог след като пред нея ''УЖ'' си девствена.. и да мисля,че тя би трябвало да присъства.. поне така е редно за преглежащия след като си непълнолетна... просто седни и поговори с нея ... не съм на мнение,че трябва да седнеш и да й кажеш мамо аз се на*бах.. обаче пък не съм и на мнение ако наистина има причина да отидеш да отлагаш.. просто иди сама.. уговори се с някой.. кажи на майка ти ,че е утре а иди днес примерно.. и това е..
-M.B.
Ами сега!? ..що са проебах толкова рано..!?
Влизаш сама и казваш на гинеколога, че не искаш майка ти да знае![]()