- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кои са най-великите филми,които сте гледали?
Pirates of the Caribbean- On strangers tides (2011) Най-хубавия филм някогаа!! Just love it!!
jasmer
Биг Фиш, Аризонска мечта, Имало едно време в Америка, Ловецът на елени, Боен Клуб
http://whiteeyedfrog.deviantart.com/
I'm not weird. I'm limited edition.
Хм, интересен въпрос...
Много филми съм изгледал през живота си. И много от тях са ми харесали.
За съжаление не мога за всеки от тях да се сетя в момента, но ето тези ми идват на "прима виста":
1. Споменатият вече "Зеления път" - The Green Mile
2. "Контакт" - Contact - с Джоди Фостър
3. "Красив ум" - A Beautiful Mind
и сега последните три (но и тези, които най-много харесвам):
"На лов за червения Октомври" - The Hunt for Red October
"Кървав диамант" - Blood Diamond - преди този филм мнението ми за Леонардо ди Каприо бе същото като за Джъстин Бобъра - (ай да се изразя по-въздържано, като за обществен форум) - мислих го за "нежна душа"Но с този си филм ми показа, че го бива и за по-сериозни роли.
И сега моя най-любим филм, който съм си "изпекъл" на диск - двете части на "Убий Бил" - Kill Bill, т.е. Част 1 и Част 2 - голямо клане от любимата ми Ума Търман и филм режисиран от таланта Тарантино!![]()
Последно редактирано от M**** : 01-09-2013 на 21:05
Направо пускам точно такъв списък с най-великите за мен филми: http://marioiliev.com/bg/blog/zabavn...ari-novi-filmi
Мълчанието на агнетата, Ефекта на пеперудата, Боен клуб
Listen to Your Heart / Слушай сърцето си (2010) Преди малко го гледах. Наистина е меко казано невероятен. Не си падам попринцип по такъв вид филми - очакавах, че ще е нещо банално и глупаво, но сега съм доволна че все пак го свалих и го гледах. Наистина е много хубав!!!!!![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Fight Club
Se7en
Requiem for a Dream
Trainspotting
V for Vendetta
SAW 1-3
The Devil's Advocate
Blow
Superbad
The Butterfly Effect
Pearl Harbor и т.н и т.н
Последно гледах .. Аtonement .. доста добър филм .. Препоръчвам го.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
филми, които винаги ще помня ,винаги ще гледам и дори бих казал филми които са променили мисленето ми са
A Clockwork orange
Fight club
Scarface
The Godfather
The Shawshank redemption
Trainspotting
12 angry men
American psycho
Pulp Fiction
Gladiator
The Boondock saints
Men of Honor
Se7en
Част от тези, за които се сещам:
Braveheart, Leon, The Shawshank Redemption, Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, Inception, Scarface, Scent Of A Woman, City Of Angels, Equilibrium, The Machinist, Seven Pounds, 21 Grames, The Green Mile, The Devil's Advocate, Gladiator, The Prestige, The Lord Of The Rings, Dead Poets Society, A Beautiful Mind... и още много, много други.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Dazed and Confused - определено трябва да го гледате уникален е както и "The breakfast club"
F$@k suicide silence!
Това е труден въпрос, защото има много филми, които трябва да се гледат и от всеки жанр си има филм, който по свой собствен начин е велик.
Екшън - Белязан да умре, Рамбо, Терминатор, Мръсният Хари, Под Обсада, Над Закона.
Драма - Красив ум, Реквием за една мечта.
Ужас - Хелоуин, Писък, Петък 13, Сиянието, Мизъри, Знам какво направи миналото лято, Тексаско Клане, Психо, Детска Игра.
Трилър - В капан, Хлебният човек.
Антология - Шоу на Ужаса, Пакост или сладкиш.
Криминален - Опасно Безсъние.
Фентъзи - Хари Потър, Хелрейзър, Вещи в занаята.
Комедия - Бакалин във флота, Силния на деня, Танго за Трима.
Това са от всеки жанр по малко - не съм включил документални и романтични, защото не гледам...
Сериал е - Бригада.