.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от betty-dimitrova Виж мнението
    Някакво мнение за BB кремовете имаш ли?
    Вече почти всяка марка започна да предлага свой ВВ крем.Като цяло тези кремове са създадени за да създадат перфектния вид на лицето-тониращи,коригиращи недостатъците по лицето,но все пак аз съм малко предубедена относно това,което се предлага на българския пазар.За съжаление и в козметично отношение големите компании ни считат все още за хора 2-ра ръка

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Някакъв начин по който да прикриеш поне леко чипият нос ? Грим или нещо?
    Освен с грим по друг начин не се сещам.Другият начин е вече доста по-драстичен-пластична хирургия

бях пуснала тема, но така и не много не разбрах от отговорите.. приятелка имам на 14 год. .. питаше ме дали да започне да си скубе космите над горната устна (мъхчето) с пинсета и дали ще израстат повече .. може ли нещо да кажеш по тази тема, защото аз не съм много компетентна, а тя се притеснява .. Благодаря предварително!!

Цитирай Първоначално написано от HiEnAtA82 Виж мнението
    бях пуснала тема, но така и не много не разбрах от отговорите.. приятелка имам на 14 год. .. питаше ме дали да започне да си скубе космите над горната устна (мъхчето) с пинсета и дали ще израстат повече .. може ли нещо да кажеш по тази тема, защото аз не съм много компетентна, а тя се притеснява .. Благодаря предварително!!
    Първо,ако наистина е мъхче,защо й е да го маха.Ако вече говорим за тъмни косъмчета е съвсем различно.НО нека има пред вид-ако започне да ги маха с пинцета-космите,които скубе ще станат по-груби,а част от тях и подкожни( имам пред вид,че ще започнат или да й растат като врастнали косми причинявайки и пъпчици и задебеляване на кожата в тази зона),другият най-разпространен метод е кола маската,който аз категорично отричам,защото с кола маска освен че се премахват дразнещите я тъмни косми се премахват и мъховидни косми,които в последствие също стават тъмни косми и престават да бъдат мъхче.И все пак има изход-или да изчака да мине пубертета и тогава с регулирането на хормоните мъхчето вече няма толкова да я дразни,ако все пак иска да ги маха-тя е в такава възраст че фотоепилация не може да се прави,остава единствено електроепилация като вариант(електропинцета,а не игла,защото е 1-во по-болезнено и 2-ро може да се получат изгаряния по кожата).

мерси .. ще и предам всичко .. дано
    да и помогне, че е много притеснена!

Мега фен Аватара на tori
    Ами какво да правя със стърчащите косъмчета отпред на веждата? Смисъл махат ли се, какво? :дд Малко глупав въпрос ама... И още нещо, макар да не съм много сигурна дали точно теб трябва да питам. Устните ми са сухи. Често се напукват дори и през лятото. По принцип не слагам гланцове и червила, защото ми е гадно, възможно е да е от това. :дд Мерси предварително.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ами какво да правя със стърчащите косъмчета отпред на веждата? Смисъл махат ли се, какво? :дд Малко глупав въпрос ама... И още нещо, макар да не съм много сигурна дали точно теб трябва да питам. Устните ми са сухи. Често се напукват дори и през лятото. По принцип не слагам гланцове и червила, защото ми е гадно, възможно е да е от това. :дд Мерси предварително.
    Здрасти,първо за стърчащите косъмчета отпред на веждата-това е особеност,която я има почти при всеки човек,но някои си ги подстригват-аз НЕ те съветвам да започваш да ги подстригваш,защото започнеш ли веднъж няма как да спреш,космите ще растат пак и пак и има възможност да станат дори по-твърди и дразнещи те.За устните-най-обикновен вазелин за устни или гланц за устни от аптеката ще ти свърши прекрасна работа-има и плодови и не толкова мазни.

1.имам много дълбоки черни точки които изобщо не могат да се махнат ! Големи и дълбоки и не знам как да ги разкарам. Майка ми беше говорила с една една аптекарка и тя й казала,че може да е някаква инфекция или нещо такова.. :/
    2.може ли да ми препоръчаш нещо за черни точки?
    3.от няколко месеца използвам една маска за лице - na adda cosmetics - green tea. В началото бях доволна, защото ми се изчисти лицето, но сега почна да ми дразни кожата. Почна да се люпи на малко очастъци.. :/

Имам ГОЛЯМА нужда от помощ МОЛЯ ПОГНЕТЕ МНОГО Е СПЕШНО.
    Вчера пристигнах в Испания (бях в бг за лятото) и днес виждам че са се образували като пъпчици или пришчици по бузите а никога не съм имала проблем с пъпки и още по-малко по бузите. Не ме сърбят нито болят. Може ли да е от смяна на климата?
    Всеки ден от няколко месеца ползвам ББ крийм на Гарниер и нищо повече. На скоро започнах да го нанасям с гъбичка. Може ли да е от нея? Също така преди 2 седмици си взе на гарниер ексфобрашър-а. Но не съм имала проблеми освен че мнооооого ми изсуши кожата. Не съм с нежна кожа, в смисал всичко досега ми е понасяло. В петък почвам училище , на 14 съм и ми е спешно немога да отида с такава кожа на училище. МОЛЯ КАЖЕТЕ КАКВО МОЖЕ ДА Е! МОЛЯЯ! Сега си сложих крем пенатен и не го размазах много за да ми е хидратирана и той попринцип е за такива неща. ПОМОщ!

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от Fresita24 Виж мнението
    Вчера пристигнах в Испания (бях в бг за лятото) и днес виждам че са се образували като пъпчици или пришчици по бузите а никога не съм имала проблем с пъпки и още по-малко по бузите. Не ме сърбят нито болят. Може ли да е от смяна на климата?
    Всеки ден от няколко месеца ползвам ББ крийм на Гарниер и нищо повече. На скоро започнах да го нанасям с гъбичка. Може ли да е от нея? Също така преди 2 седмици си взе на гарниер ексфобрашър-а. Но не съм имала проблеми освен че мнооооого ми изсуши кожата. Не съм с нежна кожа, в смисал всичко досега ми е понасяло. В петък почвам училище , на 14 съм и ми е спешно немога да отида с такава кожа на училище. МОЛЯ КАЖЕТЕ КАКВО МОЖЕ ДА Е! МОЛЯЯ! Сега си сложих крем пенатен и не го размазах много за да ми е хидратирана и той попринцип е за такива неща. ПОМОщ!
    Сигурно е от ексфобрашър-а ,много ,ама прекалено много изсушава кожата ,а на мен ми я дразни най-вече.Отиди ако искаш на козметик,тя ще ти помогне и ще ти каже какво да направиш.

Ексфобрашър-а наистина много изсушава кожата, но след като го ползваш може да мажеш кожата с някакъв овлажнителен крем. Поне аз така правя.

Цитирай Първоначално написано от SweetAngel2 Виж мнението
    1.имам много дълбоки черни точки които изобщо не могат да се махнат ! Големи и дълбоки и не знам как да ги разкарам. Майка ми беше говорила с една една аптекарка и тя й казала,че може да е някаква инфекция или нещо такова.. :/
    2.може ли да ми препоръчаш нещо за черни точки?
    3.от няколко месеца използвам една маска за лице - na adda cosmetics - green tea. В началото бях доволна, защото ми се изчисти лицето, но сега почна да ми дразни кожата. Почна да се люпи на малко очастъци.. :/
    Здрасти,това което ти препоръчвам е да отидеш при добър и препоръчан от твои близки козметик,който работи добре лице.Тази маска на Adda е изсушила епидермиса и затова ти се бели лицето.

Здравей,възможно е да е от смяната на климата,но имайки пред вид, и че си на 14 и при теб в момента хормоните бушуват,може и пъпките да са началото на акне.При всички положения ти препоръчвам да отидеш при козметик за д'арсонвал,за да се успокоят и премахнат възпаленията,не давай в това състояние да ти правят почистване на лице или каквато и да е друга интервенция,само д'арсонвал и може лечебна маска след това,но да не е с много силен изсушаващ ефект.

Цитирай Първоначално написано от Desire_Beauty Виж мнението
    Здравей,възможно е да е от смяната на климата,но имайки пред вид, и че си на 14 и при теб в момента хормоните бушуват,може и пъпките да са началото на акне.При всички положения ти препоръчвам да отидеш при козметик за д'арсонвал,за да се успокоят и премахнат възпаленията,не давай в това състояние да ти правят почистване на лице или каквато и да е друга интервенция,само д'арсонвал и може лечебна маска след това,но да не е с много силен изсушаващ ефект.
    Мерси за отговора, не е акне днес като се събудих вече ги нямаше, била е някаква реакция от ексфобрашър-а сигурно. Страяно много ми изсуши кожата. От мазна сега чак се бели и ще го оставя за няколко дена.

Мерси за отговора, не е акне днес като се събудих вече ги нямаше, била е някаква реакция от ексфобрашър-а сигурно. Страяно много ми изсуши кожата. От мазна сега чак се бели и ще го оставя за няколко дена.
    Ако ме питаш мен,изобщо го остави завинаги.Вземи си за измиване на лицето една пяна за лице,след това минавай лицето с тампон с мицеларна вода на Биодерма (тя е без алкохол) и след това си слагай крем за лицето.Това,че лицето ти е мазна кожа в момента не означава,че трябва да го пресушаваш с всякакви рекламирани средства.

Разреших си проблема и ще споделя как ако има други които имат ексфобрашър-а. Понеже ми е нов и няма да го хвърля сега пускам една капка гел колкото да не е на сухо и минавам по цялото лице и си слагам тоя крем на нивеа софт и не ми се суши вече.

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Бирена мая или Liv 52? Имаш ли някакво мнение за тях и може ли да се пият едновременно?

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Здравей, искам да те попитам какъв крем би препоръчала за предотвратяване появата на милиуми? Също ме интересува дали има значение последователността на прилагане на д'арсонвала и ампулата?
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

bela998
    Guest
    Здравейте,искам да попитам с какво да си махна космите подмишниците понеже имам няколко бенки там?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си