.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Angry Най-задръстените ...

Родителите ми са възможно най-задръстените хора на света ;( .Не ми разрешават да ходя почти никъде, вечерния ми час е 10 а аз съм на 16. не ми дават дори да спа в най-добрата си приятелка , а да не говорим за това че постоянно ме питат с кой излизам, къде ходим, какво правим и тн. Забранено ми е да ходя на дискотеки дори с родители на приятелки .... КАКВО ДА ПРАВЯ , УЖАСНО Е !!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на black pearl
    Ми аз съм на 13 ама и мен ме питат къде ще съм, с кой ще съм не са много радостни от идеята да спя у някой ама за последното по са съгласни ! Е, опитай се да им спечелиш доверието, покажи им ,че могат да ти вярват !

Аз попринцъп съм добро дете ;д смисъл никога не съм правила нещо което да ги накара да загубят доверивто си в мен! И не знам защо все още ме мислят за малкото момиченце .... не казвам че съм голяма но мога да се грижа за себе си ...................

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Ако започнеш работа ще им докажеш, че можеш да се грижиш сама са себе си или ти се грижиш сама за себе си с техните пари?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Те те предпазват от големия и лош свят!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Понякога хората не трябва да бъдат прекалено предпазвани.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Казвам го на много от моите приятелки,ще го кажа и на теб - трябва да се наложиш и да си извоюваш това,което искаш.Родителите ни нямаше да ни дават да излизаме от нас,ако имаха тази възможност,вярно е,че искат да ни предпазят,но прекаляват.Налагаш се и започваш ти да командваш парада.Правя го откакто съм се научила да говоря и нашите вече знаят,че съм непреодолим инат и че,ако искам нещо,ще го направя.

На 16 си и те пускат до 10.Моята приятелка е на 17+ и до 8.А пък твоите са задръстени :Д

Виж сега..те са ти родители и зная кое е най-добре за теб!Вярно е .. прекаляват малко,но го правят за твое добро..повярвай ми !Поговори с тях и им покажи,че вече си голяма и отговорна!Успех ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от pll Виж мнението
    Аз попринцъп съм добро дете ;д смисъл никога не съм правила нещо което да ги накара да загубят доверивто си в мен! И не знам защо все още ме мислят за малкото момиченце .... не казвам че съм голяма но мога да се грижа за себе си ...................
    Хм...как да ти го кажа? Правописа ти куца... И доверието се гради супер много време,особено в тези тийн години.След като не разбираш защо не те пускат,значи не си достатъчно узряла ,за да седиш до по-късно навън.
    А смешното е че явно не знаеш,че по закон непълнолетните имат право да са навън до 22:00 . Кофти....

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Те те предпазват от големия и лош свят!
    +

Нямаш 18 естествено,че вечерният ти час ще е 10!Те са ти родители,обичат те и искат най-доброто за теб!

Трябва да се радваш, че имаш такива родители, а не да ги наричаш задръстени. Жалко, че се срещат все по-рядко такива хора. И от мен да знаеш, че 16-годишните нямат работа в дискотеките и изобщо навън след 22 часа.

omg ... wie koga iskate da se zabawlqwam .. kato stana na 30 li .. ?????? a do togawa da se pribiram w 21.59 ??

omg ... wie koga iskate da se zabawlqwam .. kato stana na 30 li .. ?????? a do togawa da se pribiram w 21.59 ??
    щото пишеш по форумите на маймуница, за това!

Иначе трябва да си благодарна, че се интересуват от теб, и все още си само на 16 може на теб да ти се струва много, ама за тях си все още дете. И докато живееш в тяхната къща и те те издържат, ще ги слушаш.

Аз като казвам, че тука пишат монаси и монахини... Поне до 0h да седи момичето бе...

Забавлявай се, никой не те е спрял. До 22:00 не можеш ли да се забавляваш?

Цитирай Първоначално написано от joe_burziq Виж мнението
    Забавлявай се, никой не те е спрял. До 22:00 не можеш ли да се забавляваш?
    Ти пък и ти какво каза? То ако не останеш до след полунощ , да се натаралянкаш здраво, да те влачат до вас и родителите ти да ти отворят врата с усмивка , то тогава какъв живот е това?

Супер фен Аватара на 4o4ina
    личи си,че мозъкът ти е колкото на птичка!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    И аз така си мислех на 16. Мама ми казваше "аз доверие на теб ти имам, но на другите нямам". Сега няма да го схванеш и ще продължиш да се тръшкаш, но след някоя годинка ще си благодарна на родителите си.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Ваште не са хора !
    Трябва да бягаш редовно от вас,да дигаш нонстоп скандали,да удряш ваште,да пиеш,да денсиш по клубове до сутринта,да се друсаш,да се шибаш наред със всеки-ТОВА Е ТАЙНАТА !!
    ТОВА Е ЗАБАВЛЕНИЕТО !
    ТОВА Е ДА СИ ЯК И ГОТИН!
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не бе...то е така модерно сега. Да се влачиш с 'по-големите' и да седиш до по-късно,щото иначе няма да те Уважават...и няма да си им Приятел...и няма да искат да Ходиш с тях. Много ще ти се подиграват ,че си беби на 16 годинки и вече си гоуем и трябва сам да решаваш за нещата от живота...Все пак 16 години,за кво говорим бе мен????????

Може би ти нямат доверие или не харесват компанията с която излизаш...А за това.че не те пускат да спиш при приятелка ами може би мислят,че може да си при някое момче.

Родителите ти не са задръстени. Някои деца не стоят и до 10 навън. По въпроса - поговори с тях, без разговори нищо не става. Вие сте семейство, споделяй повече с тях и така ще ти имат повече доверие. Извоюваш ли си тяхното доверие, ще можеш да имаш много други привилегии, които сега нямаш.

Ми то по закон си е до 22 Просто бъди разумна в исканията си и не се прибирай като тапла пияна :д
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Напоследък не излизам много ( през ден два за по 1 час), така че постоянно гледат да ме изкарат от нас => пробвай това и излез да кажем в 9 след 4 дневна пауза, ако ти кажат да се пребираш им кажи че току що си излезла ..
    иначе за последния ти коментар - след 10 какво различно има ? Ще се напиеш с приятелите си и ще се забавлявате, понеже явно не можете през деня

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си