.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Еми не знам. Аз съдя по себе си. Не знам дали майка ми би ми позволила да ходя по купони всеки ден, но аз знам, че дори да ми позволи, няма да ходя всеки път и да ставам пияница. За това и казвам, че момчето или момичето трябва да е научено малко или много как да се държи. Щото, както казах, то ако не е възпитано добре може винаги да се напие или надруса, или пък някой друг да и направи нещо лошо. Тва не знам за кой път го казвам де.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Глупава си. Ваще ги е грижа за теб, пък ги хейтиш по такъв начин. Да не мислиш, че само ти си им до главата? Имат сумати проблеми, пък ако трябва и да те мислят няма да им е леко. Вместо да им облекчиш малко живота само им го правиш по-труден. Ако те сметнат за достатъчно зряла, каквато не си, ще те пуснат до 10 и 30 примерно.

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Ако те сметнат за достатъчно зряла, каквато не си, ще те пуснат до 10 и 30 примерно.
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Проблем?

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Глупава си. Ваще ги е грижа за теб, пък ги хейтиш по такъв начин. Да не мислиш, че само ти си им до главата? Имат сумати проблеми, пък ако трябва и да те мислят няма да им е леко. Вместо да им облекчиш малко живота само им го правиш по-труден. Ако те сметнат за достатъчно зряла, каквато не си, ще те пуснат до 10 и 30 примерно.
    съгласна съм
    то че каквото може да стане през деня може да стане и по нощите е ясно... само аз ли не намирам смисъл в това само да искаш и да искаш повече и повече ? Вие до 22 да не спите бе

JonkataK - напълно съм съгласна с твоето мислене .. намери се един човек който мисли като мене !

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от JonkataK Виж мнението
    Еми не знам. Аз съдя по себе си. Не знам дали майка ми би ми позволила да ходя по купони всеки ден, но аз знам, че дори да ми позволи, няма да ходя всеки път и да ставам пияница.
    имаш още хляб да ядеш ако се отнася до развитие и мислене
    ОДИН!!!

Наистина ли си на 16?! Верно ли нямаш капка мозък? Това ли са ви проблемите на вас? боже господи...

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin Виж мнението
    имаш още хляб да ядеш ако се отнася до развитие и мислене
    Има, има, винаги има.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Мисля, че родителите ти го правят за твое добро и вярвам, че някой ден ще им бъдеш благодарна!
    Забавления винаги ще имаш. Изчакай малко да навършиш 18, освен това като отидеш в университет тогава ще си правиш каквото искаш. Няма да се налага да чакаш до 30 годишна възраст.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ще търпиш !!! Има хора на твоята възраст на който и до 21 не им дават, така че се радвай и на това.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Град
    -----------
    Ти си момиче и е нормално родителите ти да са по-загрижени за теб. При момчетата е друго, но при нас момичетата нещата стоят по друг начин.
    ----------------------

Мега фен Аватара на fenkaaa
    По принцип вечерния час за лица под 18 години е 22:00,макар че почти никой не го спазва.Аз съм на 17 и нямам вечерен час,но и мен ме питат къде съм,с кого,какво мисля да правя и т.н,в което не намирам никакъв проблем,нормално,родители са ми.Е да,не ми звънят през 1 час и да ме питат тези неща,а по 1-2 пъти на ден,но това е друг въпрос.

Явно си направила нещо,че родителите ти да ти нямат чак толкова доверие,или просто са си такива.

Аз съм на почти 18 и пак рядко ми дават да ходя по дискотеки и завдения през седмицата вечерния ми час (освен ако не разхождам кучето или не съм със сестра ми) е 10часа през събота и неделя е до по късно.
    Ти си на 16 дори по закон нямаш право да си навън след 10часа.

"Родители, които са оставили малолетните си деца сами на улицата след 20 ч., да бъдат глобявани - това предвиждат одобрените промени в Закона за закрила на детето, приети на второ четене от парламента.

Подобна санкция ще се налага и ако непълнолетни са без придружител на обществено място след 22 ч., когато е вечерният час за момчета и момичета на възраст между 14 и 18 години.

Ако не могат сами да излязат с децата си, родителите, настойниците или попечителите са длъжни да им осигурят пълнолетен придружител.

В противен случай ги грози имуществена санкция от 300 до 500 лева, а при повторно провинение глобата е от 500 до 1000 лева, приеха депутатите."

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    По принцип вечерния час за лица под 18 години е 22:00,макар че почти никой не го спазва.Аз съм на 17 и нямам вечерен час,но и мен ме питат къде съм,с кого,какво мисля да правя и т.н,в което не намирам никакъв проблем,нормално,родители са ми.Е да,не ми звънят през 1 час и да ме питат тези неща,а по 1-2 пъти на ден,но това е друг въпрос.

Явно си направила нещо,че родителите ти да ти нямат чак толкова доверие,или просто са си такива.
    вие не разбрахте ли че не вие ще направите нещо а някой на вас

истинския свят е жесток и се радвайте че не го познавате филмите които гледате нямат нищо общо с това навън запомнете го
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от pll Виж мнението
    Родителите ми са възможно най-задръстените хора на света ;( .Не ми разрешават да ходя почти никъде, вечерния ми час е 10 а аз съм на 16. не ми дават дори да спа в най-добрата си приятелка , а да не говорим за това че постоянно ме питат с кой излизам, къде ходим, какво правим и тн. Забранено ми е да ходя на дискотеки дори с родители на приятелки .... КАКВО ДА ПРАВЯ , УЖАСНО Е !!!!!!!!!!!!!
    Ти си задръстено дете. Всеки родител се притеснява и няма да е нормално да те пускат на тая възраст където си искаш. Като станеш на 18 си прави каквото искаш, но в момента те са отговорни за теб и според мен 10 часа за едно 16 годишно си е добър час. Ти какво искаш да обикаляш навън по цяла нощ ли? Браво на вашите! Това са родители))))))) И моите бяха такива, но сега осъзнавам, че точно заради тези неща са ме направили човек .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си