.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

След операция Фимоза

Значи преди 2-3 дни си направих операцията. Докторът каза че е минала перфектно и след нощувка ме изписаха за домашно лечение. Едното нещо което ме притеснява, е отокът. Или е доста нагъчкана кожата заради шевовете, или си има приличен оток. Правя бани с калиев перманганат и слагам разтвор Йодасепт. Другото което ме притеснява са конците. Казха ми точно 1 седмица след операцият( Вторник ) да отида да ги махнат. Мен ме притеснява че е твърде рано и ще има болка. Някой с опит да сподели как е минало ?

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Това е за раздел здравни проблеми и болести
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Супер фен Аватара на nymphadora
    На мен ми махаха конците на ръката и не болеше въобще,беше по-скоро неприятно.Е,вярно,че на ръката е по-различно от на пениса,тъй като там е по-чувствително,но като цяло махането на конците не е кой знае какво.

Отока е нормално нещо. Ще мине. Не знам защо обаче доктора не е сложил конци, които след определено време сами падат.
    Иначе мажи се, за да не ти боцкат конците и чакай да се възстановиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си