.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Размер на снимка за диплома за средно образование?

Тази година съм 12. клас и ще трябва да се снимам за лична карта, ученическа лична, бележник и диплома за средно. На всички без дипломата за средно им знам необходимите размери, но преди почивните дни звънях 3 поредни дни и на класния, и на секретарката в училище и не ми вдигнаха. Бих искала да се снимам тези дни, а не съм сигурна дали във фотото ще знаят какъв е подходящия размер за дипломата за средно. Някой би ли могъл да си измери снимката ако дипломата е в него? Когато питам по-големи, все ми казват, че дипломата им е в еди-кой-си университет и не могат да ми помогнат или пък не им се търси, а брат ми е с 10 години по-голям и може да са се променили размерите от тогава. Бързам със снимането, защото се боядисах наскоро, а като нищо до 17-ти ще са ми се показали корените...
    Благодаря предварително.

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Размера на снимката се води паспортен формат,аз знам защото завърших тази година

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Не във фотото едва ли ще знаят. Ти ще си първата, която ще се снима за диплома. Ще им направиш сефтето със снимки за документи.

Размерът е 3х4 см. Във фотото винаги ги вадят по-големи - на някои мои съученици класната даже им върна снимките, защото като се отрежат остава само главата на човека Лично аз си вадя 4 снимки за 25 стотинки и съм доволна

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Снимката на сестра ми от дипломата е матирана,а не гланцирана. Тя завърши преди 3 години.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си