.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на bilqnavod

Спортен сутиен или с банели?

Напоследък все по-актуална става идеята за носенето на спортни сутиени.
    Красивите изящни и оформящи сутиени с дантели, подплънки и банели се смятат за вредни за здравето на жената.
    Вие какво предпочитате - удобството на спортния сутиен или естетическите, но некомфортни и стягащи сутиени с подплънки?
    В какви случаи би могъл да се ползва спортния модел? Дали би заместил класическия за всеки един повод от нашето ежедневие?

Последно редактирано от bilqnavod : 09-09-2012 на 20:30

Аз нося само сутиени с банели. Иначе имам един от другия вид, но ми е много неудобен и стои в шкафа.
    На мен банелите никога не са ми убивали. Дори толкова са ми удобни сутиените, че почти винаги си спя с тях.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

^^ Боже как издържаш. Като се прибера у нас, първата ми работа е да си сваля сутиена. Просто не издържам да ме стяга. Имам чувството, че ако трябва и вкъщи да стоя със сутиен ми спира дишането...

Аз не съм много надарена, така че то няма какво особено да ми притиска. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Никога не бих нарекла сутиен неудобен, стягащ или пък вреден. Просто защото като изключим единствения път, в който се излъгах да си купя някакъв китайски боклук, който ми се повдигаше, всичките ми сутиени са ми били страшно удобни и никога не съм усещала, че имам нещо върху себе си. Естетическият вид, който придават, оформянето на гърдите и най-вече фактът, че нося красиво бельо не бих ги заменила. Изключено е да сложа сутиен от "спортния" вид.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз не съм много надарена, така че то няма какво особено да ми притиска. xD
    И аз съм така. Замислям се дали да спра да нося сутиен с банели, защото сестра ми каза, че на някакво момиче му се забил банела в гърдата. Станала рана, задълбочила се и накрая се озовала в онкодиспансера да я режат. Ужас...

Banned Мега фен
    нося сутиени с банели,които са и удобни - не знам защо си мислиш,че всички са неудобни и гледам да са с възможно най малко подплънки - дори имам 3 дето са без никакви и много си ги харесвам

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Авторке, на колко години си? Ако носиш отскоро може и да не си свикнала, ддз може да има хора, на които им е нужно време да свикнат с носенето на сутиен. Иначе да ти пробие тва желязо сутиена, да не му обърнеш внимание, да продължиш да си го носиш и да те пробие и теб - това нещо си е чисто безхаберие от където и да го погледнеш. Краищата на банелите на всички по-хубави сутиени са обезопасени с някакво нещо, което прилича на гума и ги прави тъпи и заоблени. Така ако случайно нещо се скъса няма опасност за теб. Освен това при сутиен, чиято чашка ти е по мярка банелите се падат точно около гърдите.

^ Така си е, защо трябва да позволиш да ти се вреже? На мен не ми е особено комфортно със сутиена с банели, но един портен няма да ми оформи бюста, а пък не съм и от надарените и изглежда грозно без сутиен. Нося го само като излиам някъде и на училище, защото той си е необходимост за момичетата и жените. Избирам по-опростени модели с минимум подплънки, но не мога да си позволя скъпи марки, като Триумф, които се славят с изключително удобство. Купувам си ги от кварталните магазини за бельо и не съм имала чак кой знае какъв дикскомфорт, като изключим как на първия ми сутиен му излезе края на телта на банела на едната чашка и ми правеше болезнени драскотини дни наред, докато не го смених след 1 година носене . А спортните не са за мен - или със банели, или никакъв

Повече от фен Аватара на R.o.s.i.t.z.z.a
    Никога не са ми пречили банелите. Ако си си взела точния размер няма какво да ти убива или стяга

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Понякога ми пречат и имам нужда да ги сваля, но по принцип са ми удобни. Иначе щом се прибера вкъщи, слагам бюстие (спортен сутиен без подплънки). Също понякога спя с него, тъй като усещам, че ги стяга и ги запазва оформени.

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз ходя със сутиени с банели.Не ми пречат.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Никога не са ми пречили банелите, но и никога не спя със сутиен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си