- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Споделете,момчета :)
Здравейте!Не видях да е имало наскоро такава тема и ми е любопитно : Обичате ли да правите орален секс с приятелката си?От какво зависи дали ще го направите ? Какво ви харесва в това и какво за нищо на света не бихте направили?
Ние с моя се боричкаме кой на кого. XD Има доста момчета, които обожават и идеята, и изпълнението.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Стига да е обръсната и чиста, обичам. Но по-ми е кеф тя да ми духа![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Обожавам. Да я гледам как стене от кеф - няма друго такова чувство![]()
Здрасти!
Ако държа на партньорката ми и я уважавам, разбира се, че ще я накарам да се почувства максимално добре, а именно оралният секс. Колкото до нас момчетата, мисля, че на всички им доставя огромно удоволствие от този вид секс![]()
Не страх ме е да не ми го отхапе
П.С.: Много тъпа тема.
Естествено, че обичам. Харесва ми да доставям удоволствие. Всяка симпатична девойка заслужава подобна терапия (стига да е чистоплътна и да няма срамни болести).
За нищо на света не бих лизал мацка с гости от Червен бряг.
Welcome to the Jungle...
Много обичам, да и гледам доволните реакции е несравнимо.
И на мен ми харесва как се гърчи тя ... иначе първия път между другото не бях очарован изобщо ;д
Всеки път, кефи ме просто.
Мда, иначе естествено би ме спряло ако е нечистоплътна, но то това и от секс би ме отказало като цяло.
Орален секс или Орална любов ?!
как смятате че е правилно
или зависи от това с каква скоро се подхожда?!![]()
Пий Бира За Да Станеш Човек
На мене са ми правили орална и естествено усещането е мноо яко. Ама до сега не съм правил орална на някои момиче а много искам това ми е нещо като мечта.Ако има момичета който имат желание някои да им прави орална. Аз съм насреща девойки пишете само едно ЛС. Ще си задоволим взаимно сексуалните желание. :P
П.С А специално момичето което е отворило темата. Като гледам каква сладка прицеска е ще е лижа цял ден без да спирам.:*
Последно редактирано от greenblood : 09-10-2012 на 03:15