- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Не му тича наборът.
Харесва ми като цяло, макар по доста въпроси да съм на друго мнение. ))
Последно редактирано от paradosou : 09-29-2012 на 19:38
Сладурана!
А, Аурис, ми е сред любимите потребители :Д Умее да развързва теми, и това ми харесва.
на моменти доста, ама доста остра. лепи категории и оценки на поразия. т'ва е май
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^ Има моменти, в които не съм съгласна с начина ти на възприемане на нещата, но все пак те харесвам![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Директна, открита, не пести думите. Определено ми допада.
Напоследък не те виждам много из форума.
Сега тия дни виждам активизация.
Като цяло съм ти фенка, допадаш ми.
Харесва ми това,че си момиче с характер.Доста пряка и понякога умееш да захапеш на точното място,дори на някого да не му харесва този факт.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Никога не съм обръщал внимание на мненията й.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Мненията му - нищо впечатляващо.
maDamn
готина е :3 другото тя си го знае - и друг път съм изразявала мнение за нея в тази тема (:
http://ask.fm/iwwkaa
Много точна мацка. Кефи доста. Много директна, пряма и не цепи басма на никого.
Точно типа хора, на които се възхищавам. Защото е трудно да останеш такъв стойностен човек в тези времена.
Едит : за грейнджър
Зайче, ти си едно много мънинко, но същевременно с много потенциал момиче.
Давай все така и ще станеш стойностен човек.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Шшт, тиха те искам. И аз мисля и анализирам прекалено много, пък нямам нищо водно.
Дриймърка-та ме кефи открай време. По едно време и нея я беше избило на кофти период като блъди-то и сееше злост наляво и надясно, но от известно време(няколко месеца) се е кротнала и го дава по-спокойно. Искрено се учудих на търпението й да обяснява едно и също нещо 50 пъти на нищо невдяващия някойтам, при все, че пали бързо по принцип.
Охх, the over analysis не е заради многото вода. Нямах това в предвид.
Интересното е, че и блъдито и аз сме телци :Д
Намби си знае. Любимка ми е. Страхотен начин на изразяване, много емоции и чувства има вложени зад всяка буквичка, която изпише. На такива хора се възхищавам. Такива хора ме карат да се усмихвам![]()
Нищо интересно не съм видял до този момент.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^Ебати успеха.
Всики знаят мнението ми за теб. Не те харесвам изобщо.
От коментарите й личи, че е умно момиче. Харесва ми.
DisappointedDreamer Моето мнение за теб е смесено.Със смесеми чувства съм.Крие се нещо добро в теб,но си на моменти доста грубичка. А иначе ми дреме на гъза вече че не ме харесваш изобщо,макар че честно казано искрено се съмнявам че е точно така.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!