- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Доста интересен човек ми се струва.
И е фен на Революция Z![]()
пичага
подпомогна това да се зарибя по зодиите като ми ги прати тез клипчетата![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
лимонови палачинки ;3
Ванилови пръчици ;d
Рядко не съм съгласна с него. Ако кажа, че прави супер добро впечатление, няма да е пресилено.
яд ме е, че докато беше на стола не я попитах дали има сексуални фантазии с панди![]()
трябва да седне на стола
Смятам, че когато е сериозен, показва сериозен умствен потенциал. Не знам дали наистина е 8-ми клас или си е шегата на форума, обикновено не ги загрявам аз такиваЕниуей, приятно ми е да му чета постовете определено.
Има нещо голямо в теб, което не харесвам, но от друга страна, мисля, че сме някак съвместими/бихме се разбирали.
Оприличавам те на дози разноцветни емоции в, иначе, кратки изречения. Приличаш ми на въздишка, изпусната пред красива гледка; въздишка след любов между чаршафи или просто онези уморени "ах", които издаваме след тежък ден извън вратите на сигурността ни.
На кратко - много ме кефиш :с
/това за Дедлок.
За галакси - мех.
оприличавам те на пуста краставица в буркан блъскаща се в море от оцет и чеснови глави
гме4
Числото се разписа най-накрая и коментарът си беше доста добър. #mnousvejaличност
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Малко спамва той, но е добронамерен поне![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]