- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Ако се нуждаят от съвет, той го дава. Без да спори или да създава спорове !
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
понякога има добри попадения с съветите иначе ми изглежда сложен човек
срешал съм го някаде но не помня каде![]()
нямам представа какъв е
Попадна ми един коментар, който, макар да е единствен по темата, говори, че момичето не може да отказва качествено. Други мнения почти не съм чела; все пак ми се струва, че в реалния живот бихме се разминавали много.
Момиче с интелект, възможности и амбиции. Една от много малкото, които са ме били на КонКУИЗтадор.![]()
Welcome to the Jungle...
Стабиляга, има хляб в него
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Харесва ми. Има добри включвания винаги.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Симпатяга.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Welcome to the Jungle...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
деба, тук всички ми научиха името.ще трябва да черпя за ИД-то.
![]()
Welcome to the Jungle...
Не, просто има определени хора, на които симпатизирам и съответно съм им чела мненията.И в този ред на мисли по темата - един от малко точните хора тук.
![]()
То направо мит с кремвирш стана
По същество: готин е!
nIkEnCeTy_bE, малко твои неща съм чела, но определо са смислени и са ми оставили добро впечатление
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Пак девилката ми се пада
Ми сладурана е и това е. А бебешорът е един път просто
Темплара е печеняга. Не помня да сме кръстосвали шпаги с него. Не помня и дали съм искала да го бананя.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Пуска умни работи, но не ме кефи как са се хванали за гърлата с draid.
То и на мен не ми харесва, ма си отстоявам позицията.
Отскоро засичам pre-dead. Шокира ме с аватара. Дано се поразписва повечко и в други наболели теми, та да изградя и по-обективно мнение.
На едно и също мнение сме за предбрачните договори, а именно - че са гадни (много меко казано)!
![]()
не съм я засичал до сега ама ми се струва че има доста хляб в нея![]()
пише странно