- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Не съм те виждал.
Психопата ме кефи, джгдх е наистина наивна, но не и липсва разсъдък, зайчето е симпатична и не се наптрапва, но с нищо не изпъква, а и фотошопа и гримовете не ми правят добро впечатление, темплара е пич, няма какво повече да кажа за него, айсийдедбодиес ме кефи много като човек, мненията ни се разминават по някои въпроси, но здраве да е. Валдес....с едно изречение: човек с възможност за и липса на поле за изява, интересен начин на мислене има, харесва ми. Останалите или съм ги коментирал, или не съм ги виждал.
Добри впечатления имам от видяното до момента.
ъм... смесени чувства![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Голема пичка.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
^^ Я, ти си от Батановци?Почти си ми съседче
Нещо май не пишем в едни и същи теми, нямам големи наблюдения.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Един от мъжките ми фаворити.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Харесвам я, хубави качества съчетава. Определено земното в нея е доста, ама не в някакъв сухарски смисъл :Д, просто има реален поглед, пък е толерантна и към чужди мнения. ;п
Симпатична ми е.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Допада ли ми, не ми ли допада и аз не знам.Намирам я за интересен потрибител.
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
^ Изобщо нямам никакво мнение. Засичам го само в тая тема. Attention whore, maybe?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Смятам да съм полЪскана
Ама в цитирания пост си смених емотинките тъкмо 3 пъти![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пич е. Дава различен мироглед. Много циничен в доста непонятна за мен форма, но това вероятно не е лошо.
Би ме изкефило да се запознаем лично.
Каза ми, че слушам хубава музика...следователно и той/тя слуша хубава музика! :Д
само не разбирам защо това е нещо лошо :>джгдх е наистина наивна
за потребителката по-горе - харесва ми. добри впечатления, въпреки че не знам защо
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride