- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Изглежда,че не се кара с хората,гледа да помага,не се шегува и подиграва,отговаря точно и ясно,не разширява локуми правейки се на умен,така че според мен е свестен "съфорумник".
Последно редактирано от hheh : 02-05-2015 на 23:20
Отворко.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Нямам си идея защо почти целия форум го мрази/не го харесва(еtc...) тоя.(а твърдят че са едни, а стават такива каквито не обичат).
Споко, на мен ми е все тая, че си сгазил лука преди. Иначе имаш добри попадения(мнения), имаш и някой страшно плоски ама еб* го всеки има такива(гледай, т'ва да не ти е оправданието).
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 02-07-2015 на 11:59
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Нямам наблюдение от преди и сега....
Ммм много слънчево същество,много страдало и много израстнало,привилегия е да ти е приятел или да е част от живота ти защото има способноста да го промени.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
изумява ме с точните си преценки към хората, макар и само в онлайн пространството ;д ^^
Сигурно е разгонена, те жените тогава не мислят с главите, а като и гледам горния коментар, ще е точно в такава фаза.
Постоянно търси конфронтация, явно по този начин привлича вниманието върху себе си. Много се гордее с неща, от които повечето хора биха се срамували.
Welcome to the Jungle...
Ми щом ме обичаш, освен да зарязваме момчетата и да се вземаме, не виждам друг вариант. :д
Голямо курвенце е, обичам да я дрънча отзад докато я бия с камшик ;с
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Минимум
Dr. Gregory House
Отплеснат звездоброец![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Харесвам някои негови мнения.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.