- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
И къде видя ти моя мизерен живот, какво работя, къде живея, другите ми занимания и излизания?
Аз започнах да ходя по дискотеките от 15 годишен, а и не съм на 20 .....
Вече съм се наситил достатъчно на кръчми, дискотеки, гримираните момиченца които след почерпка от 2 уискита са твой, затова вече ги посещавам доста по-рядко от преди.
Ти пак ми се хвалиш преди 20 години, какъв си бил, естествено не ти вярвам, но да приемем че ти вярвам, кажи ми сега в какво положение си.
Дърт, мързелив, миризлив тумбак, който не си е виждал малката пъпка(пази я от кремове за акне, че падне ли там крем, изчезна) от 20 години. Разплут на стол, целия миришещ на пот, отвсякъде косми, дано нямаш и от ушите, държащ най-евтината бира от 2 литра, без жена и дете/деца около себе си, и пишещ коментари във форум за подрастващото население.
Не мисля, че ти си точно човека, който може да ме направи мъж.
Честно и искрено ти казвам, че аз започвам много да те съжалявам!!!
Последно редактирано от VinDiesel : 02-25-2015 на 19:52
Виж, че не е най-приятното нещо, непознат да говори за живота ти, след като грам не те познава.
Аз спирам да се занимавам, защото чувствам, че тези интернет спорове с ебач, който е минал Дан Билзериан просто не си заслужават.
Избивай си комплексите колкото искаш и пиши по мой адрес, каквото искаш от тук нататък.
Не смятам просто, че е нужно да падам на твоето ниво.
Каквото имах да кажа, го казах, казвам го и за последно.
Теб и хора като теб ги съжалявам всеки ден. Самотни без жена и дете до себе си!!!!!
Последно редактирано от VinDiesel : 02-26-2015 на 04:42
Като стана въпрос за това "Вече съм се наситил достатъчно на кръчми, дискотеки, гримираните момиченца които след почерпка от 2 уискита са твой, "
Още не си разправил за бейби, наистина ли е толкова нечистоплътна за колкото се изкарва?
Момента на затишие след семеен скандал. Иначе да не е спам- ^много готин пич, добродушен е, дава полезни съвети, като цяло е много умен и му се възхищавам. Слуша хубава музика и гледа добри филми. Не се заяжда, умерен е.
Последно редактирано от LoadRunner : 02-25-2015 на 20:33
@LoadRunner, и аз харесвам Леголас, въпреки че в Хобит не беше на ниво.
а папугай наистина ли е на 40?
винаги съм мислела, че е на 16-19
^ mislq, che si nai-slynchevoto momiche vuv foruma //tova beshe za heartshapedbox, za teb nqmam koi znae kakvo mnenie
papugai werno li si na 40 we ahahahhuahuahuah
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
sto kumentiras togafa
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Кефи ме, в повечето случаиНе, че му следя постовете, ама от време на време "шпионирам" и ми прави впечатление, добро впечатление
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
зарежда ме с позитивна енергия ^^
cuz I swear, I don't care ... ;]]
SonataArctica -> приятелят на shmatarok
Струва ми се, че сме еднакви характери с малки изключения.
За адаша съм казвал..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
И аз съм казвала, но карай.
Гледа още 'по детски' на нещата до някаква степен и като го чета, ме хваща носталгия за времето, по което и аз разсъждавах така. Добър е, душица.![]()