- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Никът му ми напомня на някой потребител, ама не се сещам на кой, и днес като видях снимката му, ми стана странно, че е толкоз мъничък. :д
Само да питам, за 14 годишен 1.60 и нещо добре ли е? Защото от форума освен теб и още някои ми казват, че съм мъничък. Мисля, че на снимката изглеждам малък, защото съм колкото връстниците си, а може би и те са мънички. ;д
Иначе си добра душица. ;д
Тук ли му беше мястото да питаш това :Д
На 14 колко искаш да си, 190?
Аз съм на 21 и съм 180 и малко, а ти те първа имаш да растеш
Така че, спокойнооооо
Иначе какво да кажа за тебе
Дребен си още, те първа влизаш в побертета, започваш вече да обръщаш по сериозно внимание на това как изглеждаш, на момичетата, а у
нормалните работи :Д
да отговоря на въпроса ти - когато си вадех първата лична карта (т.е. когато бях 14 г.) - на височина бях 180 см., толкова съм и днес - 14 г. по-късно...
Иначе - похвално, че не си пробвал наркотици и цигари - дано да продължиш все така.
едит: и отново (за не знам кой си път) ме преварват... Горното бе за Rafa7a
за hheh нямам мнение
Последно редактирано от M**** : 03-01-2015 на 21:07
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
пич е, няма спор
Отиват му ризи
ем сладурка е
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Отиват му на батко ама не обича да носи.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...35a4cf5b3161f0
GuardianAngel
С него може да се води изключителен разговор.
изглежда свестен
Ех, какви са тези прогнози с колко ще дръпне... Имах познат, който до 10ти клас не беше повече от 160 и изведнъж стана 1.90. Друг 8ми с/у девети пак дръпна с 20-25см, а трети си остана 158. :д
Колкото повече пораства и съзрява, толкова повече се отдалечава от ника й.
Welcome to the Jungle...
Казвала съм и преди, много ми допада...![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
От всичките си да речем 1000 познати ми казваш за 3 случая, това за какво говори? Ясно ми е, че растежът при всеки е индивидуален, но по-голямата част от хората не са медицински феномени като твоите познати и не растат "изведнъж" с по 30 см за една година.
А ontopic девилката ми допада, но не я засичам твърде често и не съм си изградил цялостно мнение за нея :C
Последно редактирано от Nonetheless : 03-02-2015 на 10:58