- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Пич прави се на олигофрен, ма има бая хляб в него.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Обективно е свестен тип, приземен и принципен. Като цяло свестен човек, но мен пък откровено казано не ми допадат такива, тъй като често са твърде брутални в мненията си. Не ме кефи хората като се взимат твърде насериозно. Иначе съм сигурен, че е пичага, ама едва ли бих седнал да си пия бирата с него - доста неприятни ще сме си един на друг.
едит; лол, много бързо пишете, бе, да му се не види ;д Към валдес беше това.
Анахри изглежда свестен - нямам особени впечатления, но ме радва колко е ентусиазиран ;
Интересен персонаж като цяло. Вижда се, че има акъл в главата и то не малко, но повечето негови мнения, на които съм попадала са чисто и просто лигавене.
Би ми било интересно да дискутирам нещо с него.
За Лиланда казах.
Auriss - ще му изям бузките ^^ Един от най-интелигентните и амбициозни, млади хора, които познавам. Не е нужно да споменавам, че ми е любимец.
*подмазва се*
Като цяло не е лош човек, но понякога имам усещането,че я възбужда да ме троли здраво.
И понякога е твърде убедена, в някои неща, за които възрастта и не позволява да е толкова сигурна![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Пич пич пич! Определено. Обичам да го чета, макар че понякога малко ме домързява да чета стените, които пише.
Изглежда умно момиче, въпреки че не винаги съм съгласна с написаното от нея, може да се каже, че радва![]()
Много прост филмиран фейк, някой тря му даде БАНан.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
отрепка всеки който му се изсира на лицето е фейк.. смешник ;Д
така като се замисля, май смислено мнение от него не съм чела![]()
аййй много се радвам, че към темичката ми пак има интерес ^^
по темата - не съм го засичала много, но ми изглежда точен/на в думите
Патенце, не съм я виждала от много време във форума. Свястна мацка ми изглежда.
maDamn
Мъничка е още, наивна и лесно й се завърта главата, ама ще се оправи един ден. Не е лошо момиче.
Мисля че е умна, сериозна и коментарите и в този раздел могат да бъдат полезни за някои хора.
Не познавам потребителя, но има профилна снимка на Роберт Де Ниро, ака кефи ме :с
Много прилича на една моя позната и е интилигентно момиче.
Симпатяга. Позитивна и мила. Не се заяжда и дава обективни мнения![]()
Точен човек и приятна компания. Малко по-крайна е в изказванията си, досущ като мен, но вярвам, че и двете работим над този въпрос![]()