- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Я бързо кажи къде е Меркурий, че комуникацията се пропуква напоследък.
И кой е отговорен за транспорта /планета разбирай/, че тук в последно време ми побеля главата
M**** и dreamwalker да си преосмислят форумното поведение, за да не се налага да си влошаваме взаимоотношенията.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да възобновим темата.
За Антракса- харесва ми как разсъждава, дори и понякога мнението ми да не съвпада с неговото. Интересно ми е да го чета.
Свежарка
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Главата ти е кино,тино нино ! Може да си пич,ама си твърде бърлив.
В темата "От два стола на земята" видях едно твое мнение. Стоиш зад казаното си и според написаното, живееш както ти е на кеф в този момент, без значение дали на другите им е добре или зле от точно това твое "живеене".![]()
От както стана по-позитивен ме радва повече.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Добра душа е, доколкото го познавам, мисли доста рационално и не е никак глупав. Само понякога реагира не както трябва! /ти знаеш за кое ти говоря/
Добра е по природа, поне с такова убеждение съм останал, на акъл е доста по-голяма от годините си, харесва ми като човек.
Готина метълка, външно ми е много симпатична
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Готин човек, готин начин на мислене, единствено не ме кефи, че залита по наркотиците и си мае главата, но пък това си е нейната глава, не моята. (:
Многословен.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Спокойна е, с никого не се закача, има всякви jpeg-та за всяка ситуация. Има много богат речник. Според мен ще стане добър психолог.
за dreamwalker
За нея ли :Д еми много е сладка :Д Живе си в неин свят ,и когато реши сипва интелигентен дестрой и се забавлява с това :Д,забавлява и другите потребители
Гледа да стой далеч от драмите на другите,има обективно мнение,което рядко изразява понеже повечето пъти не си заслужава.Готина е вътрешно,ама не и е приротет да го показва.
за Rafa7a
Понякога спама му ми идва в повече :Д
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Хах, вече спама съм го намалил. Вече пиша в темите за любов само с цел да помогна на някого, иначе преди бях много по-голям спамер, всяко второ мнение във фън подфорума беше мое.
Иначе по темата: Guardian ми изглежда интелигентен човек, а и не само изглежда, а със сигурност е. Гледа да помогне когато може както може. Сигурно е добър слушател и душата на компанията. Жалко, че е с 10 години по-голям, иначе бих искал да се запозная с него.
Последно редактирано от Rafa7a : 03-04-2015 на 18:11
Искам да прати сина си при моя познат, дъщеря си при мен. Да не се мъчат децата.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
някъв неориентиран
несполучлив хейтър и критик
за loadrunner беше
Още ли твърдиш, че съм FemaleEyes..? Интересно ми е как от 170 000 души във форума, само ти и papugai си мислите така..