- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Засичам й мнeния предимно в Дневника; мила изглежда. Не съм я виждала в спор, а ми е любопитно (също и за зодията).
Последно редактирано от paradosou : 11-19-2013 на 16:17
---> представи си мил коментар тук <---
WE ARE NOT ANGELS!
Изглежда точна мацка, която си пада по алтернативни неща.
Welcome to the Jungle...
Пичага е, с него се водят интересни дискусии.
Welcome to the Jungle...
Винаги ми е изглеждал много интелигентен и повечето му мнения са смислени (ако изключим споровете му с някои потребители)
Малка е още и е леко наивна, но е сладур иначе.![]()
Бе суперска мадама, ма лошо че така се покри леко за един проект. Инак Пловдив само стабилки отглежда![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не съм се покрила, ти каза, че за момента ти е по на заден план и аз чаках да пишеш кога започва да кипи творческия процесКато не ми писа и реших, че си се отказал от проекта. Получи ли се добре?
Иначе е готин, повечето му мнения в темите са сходни с моя начин на мислене. Абе като цяло голям пич.![]()
Рядко забелязвам потребители вече, но тя ми прави впечатление със смислени, хубави и къси (но доста "deep") коментари.
*сън*
Малка е , ама е симпатяга. Засяга се лесно , ама ще се оправи по-нататък
Прекалено голямо самочувствие отвсякъде.
Влиза, за да се фука, не за да помага.
Ненадежден.
Твърде много налага мнението си на другите и е голям инат, което обикновено ми допада, но при нея е доста крайно. Твърде заядлива е понякога.
Може би все пак е свястно момиче..;д
Интересна
Харесвам косата на мацаката от профилната. Тоест пак попадам на потребител, чийто мнения не съм засичала.
Май казах, ако не съм.. Пич!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Забавен е (това беше за AnarchyBoy)
Не съм срещала много твои мнения, нямам точно изградено мнение