- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
казвали са го вече, но аз ще повторя - смела си. качество, което и аз искам да имам. освен това изглеждаш много мила и земна. една от малкото женски, които харесвам ((:
Съншайн.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Интересен никнейм.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
;] , ;[
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
свестен. уж мисли по-положително на нещата, но в последно време чета от него само някакви негатични нещица.
ужс....
just kiddin'. казвала съм вече, че е сладурка.
Харесвам името ѝ.
^ Perfectly Stranger / Напълно непознат(а)...
//като името на един сериал (:
Ми не е зле ,симпатяга е.
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
ами мил ми се струва и умен
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Хитра, умна и знае как да преодолява трудностите. Пхах какво е това трудност ?![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
imam spomen, che sme si pisali v skype. sigurno e gotin. ama moje i da se byrkam.
^ С pandabear сме си писали по скайп - преди около 2 години, ама оная регистрация ми се прецака нещо, а и аз си дадох почивка от форума за около година и... те така - загубихме дирите. :/
Иначе готино момиче е - спомням си, че пишеше (и може би все още го прави) хубави стихотворения! (:
^ Същата, в която бях добавил и HollyGolightly по същото време, т.е. и с нея си писах преди 2 г., ама - резултатът е същия като с pandabear.
По темата: galaxy29 ми се струва добро момиче (ако не се окаже някакъв фейк), но уви - има грешна представа за мен. :/
Едит:
Ivaaaaa е готина, но за (мое) съжаление не успях да й стана интересен с нещо - момичето има други критерии.
Последно редактирано от M**** : 03-21-2015 на 08:12
не знам защо ника му е М****, след като се казва Благо.
Но пък темата му за 20 и няколко годишен девственик беше забавна
На М*** не съм му засичал много мнения,но ми се струва свестен и разбран пич...лоши работи не мога да кажа и btw снимката ти е нещо прецакана,не излиза(нз може само на мен така да става)
И как пък реши, че се казвам "Благо"??? :O
И защо ли аз много по-добре знам (от теб), че не се казвам така и бъди сигурен, че името ми почва с буквата "М" ;)
По темата: skate - добро впечатление имам за него. Забележки - 2: от време на време използва латиница и тук-там допуска правописни грешки. (: