- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Последно редактирано от dreamwalker : 03-22-2015 на 18:21
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Има навика да поства една снимка/картинка в поне две теми.
Учтиво ще попитам мога ли да се присъединя ?
Какво мисля за dreamwalker - вярната чародейка на краля и честен поданик на кралството или империята (до колкото се може де предвид това ,че е веща с магиите) .
Зле си осведомен относно моята особа, но не е късно да поправим това.
1. Не съм чародейка, а алхимик.
2. На Краля не съм му нищо. Аз съм независим изследовател, въпреки че познавам много хора от висшето общество, включително и самия крал.
3. Не живея в империя. Предполагам имаш предвид Южната империя. Империи има на юг и на запад, останалото са кралства или неизследвани земи.
4. Не знам дали съм веща с магиите. Старая се. Човек трябва да бъде скромен.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
така мисля че изглежда тя
http://prikachi.com/images/978/7999978q.jpg
Харесвам го като цяло, въпреки че спами понякога.
Душица е, супер много ме кефи, всеки нейн пост го прочитам с голям интерес.
коментариту му са винаги на място, свестен е и с приятно чувство за хумор : )
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Винаги е много мила, чак ѝ се чудя на позитивното излъчване.
първоначално бях шокирана от цялата драма покрай нея, но е толкова мила и сладка , бързо ми се оправи мнението за нея![]()
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Паж.
Има много силно развито въображение.
И май нещо и е малко скучно тези дни.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Много се обяснява и често коментира постовете на другите в дневника, което ми се струва малко тъпо. Но иначе не знам.
^ струва ми се мноооого крипи!