- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Отграничавам го от голяма част от потребителите.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Мхм. Да. Доообре. Ще кажа на двамата си класни (които са двойка, между другото), че думата е немЪрлив, щото мърльо. Има да ме гледат като паднала от Марс.
http://kaksepishe.com/nemarliv/
ОН: Нямам особено мнение, рядко съм го засичала.
Забавна история. Имам си един класен, мъж. По БЕЛ. Много умен и начетен, прекрасен човек, със наистина МНОГО остър език и със способността да накара всеки да го слуша. Неговата съпруга преподава също БЕЛ в училището ми. Също толкова умна и прекрасна, с дори по-остър език от неговия. Когато класния го няма, тя го замества. Той я взема с нас по събирания, на вили, по барчета... Тя ни проверява контролните, есетата, ЛИС-овете, дори пробните матури си делят. Те са страшен екип и класа казва, че има двама класни. По съвети, когато някого от нас го грози изгонване, те двамата се „борят“. В девети клас са искали да ни сменят класния обаче те двамата са се застъпили и сега сме си с тях.
Едит: Те двамата казват, че нямат само син и дъщеря, а цели осем синове и дванадесет дъщери в бонус.
И тази тема ли наспамихте? Сериозно? ;D
Тори ме радва.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
тори, много симпатична историйка ;д
иначе всичките ставате от моята страница, някои не особено, други по-особено и така
Интересна е. Понякога не ми харесват думите, които използва. Мисля, че е небрежна. Но като цяло ми струва, че е добро човече. Като й мерна никнейма някъде се сещам за една от моя клас и за Тори Блек.
приятеля на тори
май :Д
галааааксииии, изпревари ме, хаха
п.с. радва ме мн
^ бъдещият приятел на bubaduc? (think) (: