- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
С papugai са като братя, ама май Fisherman е по-умния.
той мокри ги прави
(In)dependent thinker.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Independent.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
https://www.youtube.com/watch?v=4Su3ygkHL5I
step it up
Некъф пич. Даже още не съм сигурна мъжко или женско е... Баси, къф късмет имам.
^ Емоционална жаба
кво се лендзиш май за теб говореше
кво О_О кога съм писал за себе си в женски род ? Да не ме бъркаш с вежливия лос ? Той има някви такива изблици
добро си е
чувствително си е
дриймъра се е заключила в кутията на Пандора
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 04-12-2015 на 22:32
Екзистенциална криза?
Забелязала съм, че мненията ни за някои неща съвпадат. Добро момче.
Последно редактирано от dreamwalker : 04-12-2015 на 22:35
^ часовникът на dreamwalker може би е с около 7-8 часа назад, но сега при мен минава 02:00 ч., та...
да, вече много ми се спи и креватът ме зове. (:
дали поставям смисълът на живота под въпрос? често си задавам въпроси за света, но чак криза... не знам какво точно е екзистенциална криза
;'' В екзистенциалистката концепция за свободата се изразява протестът против конформизма и приспособленството, характерно за индивида, чувстващ се като малък винт в огромната бюрократична машина, неспособен да промени нещо от хода на събитията. Оттук екзистенциализмът постоянно подчертава човешката отговорност за всичко, което се случва в историята.''
криза ли е че например ми пука за това с какви обувки ходя (при положение че асвалтирани улици не останаха) или че нямам гадже, защото за някои това е най-важното?
абе дриймчи, ти как пък научкваш какво мисля?
Stille Nacht, heilige Nacht,
Alles schläft; einsam wacht...