- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Не по-малко спамещ от Юлиян :Д мъничък и неадекватничък още, но по добър, мил и ненапрягащ начин
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Долавям силно положителни вибрации от skatew.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
силен е
секси поп
Последно редактирано от LoadRunner : 04-13-2015 на 22:21
^ о.О
копира чужд аватар. :D
Долявам много особени вибрации от него.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
^ странна личност (:
бтв: да попитам за себе си - толкова ли са много тез' вибрации? :/
Повече от нормалното.
П.П. LoadRunner не може да ме имитира качествено. Не пише болднато, а и правописът и пунктуацията му са под всякаква критика.
П.П.П. Комбинацията от тези две думи не може/не би могла да е продукт на моята клавиатура. Освен това тези думи са твърде комерсиални, за да опишат възвишено същество като Корабчо.
Последно редактирано от dreamwalker : 04-13-2015 на 22:19
Тогава ще се измъкна като NomNomNom - ирл съм леко странен, но добричък и отговорен, зад компютъра - съм досаден и глупав... (:
Момиче. Може би към 18-19 годишно. Интелигентно. Затворено. С добро въображение. Начетено. Добър психолог. Владеещо няколко западни езика. Без приятел, но не му и трябва такъв (поне на този етап). (:
Приличаш ми на Ivaaaaa, но твоите специфични особености се различават от нейните. (:
Оф Ярослава е горедолу колкото теб ако си на 28 Само ви лъже тук Не ми отговаря на съобщенията
За Октябрь - досаден като въшка.
Гадно ми е че те тормозя ама отговори на съобщенията моля те
Дали да не ти отговоря на китайски...
сигурно някой не спира да кийп уоква в/у мозъчните й гънки и при това е доста тежък някой.. ;/