- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Несериозник е, обаче съм му срещала завидно точни коментари.
Сериозна и интелигентна мацка, личи й, че е качествен човек.
Welcome to the Jungle...
модерна
Има акъл, информиран е (за възрастта си повече от добре), но прекалено много си вярва и попрекалява с лигавщините на моменти. Дано след като завърши училище, напусне града на Митко Пайнера и да продължи да се развива.
Welcome to the Jungle...
Някой да ми се подмаже.
Файъра хич не съм го/я засичал. Ма нещо не ме кефи като общо първо впечатление. Много несериозен/на.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Че редовно се вози в софийския градски транспорт.![]()
Welcome to the Jungle...
1-2 пъти съм засичал нещо,което ме е карало да чета повече от 3 секунди и дотам хохохо
Има готин аватар и начин на изразяване.
Последно редактирано от DarkTemplar : 11-28-2013 на 12:15
Welcome to the Jungle...
Специално влизам да чета какво е писал като му видя ника до някоя тема. Достатъчно показателно ми е за мнението за него май.
И много ще го бия на SC за тоя протоски ник![]()
Пичага е, има интересен начин на мислене, толерантен е, харесва аргументирания спор. Има артистична страна, което също е интересно.
Zerg user?![]()
Welcome to the Jungle...
В повечето случаи, коментарите му са доста интересни - хем съдържат хумор, хем изразяват обективно мнение. Изглежда като човек, на който не му се занимава с лапешки работи особено и ми е интересно да го чета.![]()
Пич пич пич, много умна и забавна мацка, можеш да си говориш за всичко с нея, интересно ми е да чета мненията й..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Всеки път, като отворя тази тема, е писал или той, или жена му, аманИначе ми е безразличен