- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Симпатична ми е като цяло, допада ми начина ѝ на мислене, поне според коментарите, които съм чела.
Цецо пък понякога искам да го нашамаря, ама иначе ми е много приятно да си лафим. Е, само се надявам да не ми докара диабет някой ден.
![]()
![]()
Весела съгражданка, която обаче всеки път като си дойде в БеГе се скатава. Шотландски боец под прикритие.![]()
Welcome to the Jungle...
^ ох, ми много си обичам анонимността тук и гледам да се скатавам по възможност. Все пак форумът е единственото място, където си позволявам да се оплаквам и да мрънкотя на воля![]()
Много готина мацка. Любимка ми е.
Интелигентна е, грамотна е, готина е, пич е, с нея примерно бих се запознал.... ето и аз казах нещо хубаво в тая тема ;д
Долнище е. Мноооого радва!
Мисля, че по някаква причина се опитва да се изкара по-повърхностна и неебателна на моменти, но при всички положения е умна мацка. Не знам защо основно пише как иска да се натряска или да се оправи с някого.
За тебе писах.
Баща ти си е много мой човек. Обича сладка жодка и е свестно момче.
Противоречива личност, на моменти радва с коментарите си.
Welcome to the Jungle...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Благодаря, нямаше да се сетя, че е евфемизъм на простотията, която изтърси тъкмо.
Питах защо е останал с такова впечатление. Като не разбираш, тихичко.
И особено преди да ми обясняваш каква съм била аз, се погрижи твоята мадама да не е същата, щото определено я избива на моменти.
Ето за това те мислим, за недоебана.. щото постоянно злобееш у всяка тема на всеки.. казваш "аз няма да хейтя" и после сипваш 15 реда лайна, на всеки дет не е на твоето.. и после казваш "ма аз само исках да ти обясня"...
Ддз у скайпа има един нов термин "пантеря" - нещо като хейтя ма по-силно..сама си прави изводите..
А всички знаем, че недоклатените жени са злобни, сега по-доволна ли си?
И ти не се притеснявай за моята мадама.![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Тогава ти не се притеснявай за мен, а? Злобея, вика, той ме нарежда с някви селски епитети, искаш да не ти отговоря ли?Хъх.
Нареждам те? Просто ти обясних значението на незадоволена.. след което като ме помоли ти обясних и защо мислим така..
Това, че на теб всичко ти е накриво (именно щото не си незадоволена ---> *НЕ СЕЛСКИ ЕПИТЕТ*) не е мой или на баща ми проблем... Всъщност супер учтиво ти обясних, защото за това е фороня, да си обясняваме.. а аз съм ангелчИ..
По темата: мнението ми за теб е, че си пич.. умна си, малко пантериш от време на време ма няма лошо.. всички го правим, като цяло си точна..
Dr. Gregory House
един от малкото потребители, които ме разбират и харесвам
Винаги съм си я представяла кат' няк'во хипи.Интересно ми е да я чета, макар понякога да ме отегчава.