- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
направи ги 200 и няма защо да те е срам, ако се случи.
не изпълнявам заповеди на панди
WE ARE NOT ANGELS!
ще се приземи много тежко
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
имала е и разни проблясъци от време на време, но като цяло скучновата.
харесва само потребителите, които не са споменавали отрицателните ѝ черти.
айде, айде : )
намали ги тези криви физиономии, приличащи на човек получил апоплектичен удар.
не са в повече, че да ги и мен си ме радват, тъй че гтфо
има много галактики в нея, ама простосмъртните не я разбират понякога, все тая, тъкмо ще си е само моя ;*
Будна си и ти. Както си искаш го разбирай.
Когато чета коментарите й, в повечето случай, оставам с впечатлението, че е сериозна личност, все със някакъв полъх сериозност коментира. И ми допада името й(потребителското).
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Голям лъжец. Също така е идиот. Като знае, че ще му хвана лъжата, защо изобщо се опитва да ме излъже.
random i nadyhan ;D
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Тъй, ще продължавате ли традицията с олиото и баданарките, т. е. искате ли нов vol.?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
от 3те му мнения виждам че е много добър и отзивчив, винаги дава съвет и е полезен на останлите