- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Мрачен паладин от 7 измерение
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Зле.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Toчна и маи понякога се чуди как хората не могат да се сетят, след като е толкова близо до ума.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Хм...ако си на 16 наистина мислиш стабилно за нещата от живота ;д
Моето мъничко слънчице :*
Не мога да ти опиша какво мисля за теб.
Т.е. мога, ама много редове ще отнеме.
Казано на кратко - малка, сладка, вечно усмихната, лъчезарна, зареждаща околните с радост, здраво мислеща и едно малко бърборанче :* ..
гореща кат Бумтяща камина![]()
същотоо....
Не съм го засичала тук - нямам мнение
Оу от любимките ми е :3 винаги като чета мненията й оставам с добро впечатление и разсъждава добре![]()
Сладко момиче,ама много ги пести тея снимчици значи![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не ме кефи, повърхностна и много колеблива. Гледа розово над нещата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Русокоската е готина мадама, има трезво мислене и гледа да помага на съфорумниците с готини съветчета.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
От Мерилин ще стане прекрасен журналист.Допада ми мисленето и с изключение на това,че не иска деца.Умна и разсъдлива е и помага на изпадналите в нужда.
Валдес има завиден стил на изразяване,който не всички притежават.Но няма много трезва над хората и горното му мнение го доказва. (Не всеки,който гледа малко или много над нещата и вярва в доброто,е краен оптимист и реалността му убягва).Но,както е казал Алеко, "Разни хора,разни идеали".
ААа аз ли съм назад нещо или става дума да кажеш за последния писал в темата преди теб? Що нимфадората я изпуснахте като малка гара? Не че мен не изпуснахте де, но това е друга бира.
За жалост не мога да дам никакво мнение за нимфадората, щото не ми е направила някакво по особено впечатление. или поне не се сещам. Старо куче е, ама.. нищо не ми светва. Моля мнението ми да се счита за офтопик.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
valdesbg - Много умен и точен човек. Винаги се изразява много добре, мненията му са някак полезни, особено темата `Как да се харесаме на момиче.` Също така прави изключително добри и красиви снимки.
<3 d(ˆˆ)b
Не съм я засичала много,но нямам лоши наблюдения от малкото коментари,които съм чела.![]()
В началото бях останал с вчепатлението, че пише много простотии, но напоследък гледам, че се държи много печено и е точна.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Младен е пич. Скоро ще храни който трябва, както трябва.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Младен се учи да тролства от батко си Чачо![]()
Аз съм си казувала мнението за него. Един от лЬОбимите ми потребители, с адското чувство за хумор и адски забавна дружка.Много неща сме изнаприказвали го считам ,за човек от когото мога само да се уча (поклон) ,както на умнотии,така и на простотии.![]()
maDamn
Понякога се изхвърля доста, но иначе е симпатяга.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Абсолютна сладурана.
(Сигурно и тя ще се окаже по-малкаот мен )
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много земна,със завидна доза интелект и чувство за хумор,и то на място.Само не разбрах на колко години е и това мнооооого ме измъчваА и на снимка не съм я виждала и това също ме гложди.Пусто любопитство
![]()