- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Винаги радва.
Пири е адски доброто човече, мега позитивното, добър приятел и събеседник.. Лафа с нея тече безпроблемно и е доста умна, като цяло няма нещо, което да не харесвам в нея.. ;д тоталния пич!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
предаде се, щото го е страх да играе с мен
сладурана.
твай.
Бивша съученичка, умен, позитивен, готин човек, на когото може да се разчита. Благодарение на нея /неин приятел/ влязох в СУ, един от хората, които се гордея,че познавам, изпълва ме със спокойствие.
Липсва ми комуникацията с нея, което мисля да поправя скоро :*
Мисля, че е доста над нещата. В повечето теми вече не се и хаби да дава обективно мнение или оценка на темата. А относно темите трол - не го изкушава да реди, както най-вероятно го е правил преди. Надграждал си мнението си спрямо хората и това, какво мислиш за тях и си стигнал до някакъв успех. Най-вероятно - не трябва да се хабиш излишно; малцина ще послушат мнението ти. Въпреки че, когато дава мнението си, задава въпроса, на който трябва сам потребителя, написал темата да си отговори, за да стигне до решение. Евала.![]()
Пълен безобразник!![]()
Начи, мега яката мадама е :Р А на живо е още по яка![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Отскоро го засичам....готини коментари....голям пич общо-взето![]()
С'а ми стана интересно да му видя прическата.![]()
Имаме различни мнения по доста въпроси, но ми се струва интелигентен. Прави впечатление на човек, който знае какво иска, но понякога се взема прекалено на сериозно. Изглежда му върви с жените, поне по негови думи.
Така и не разбрах защо го баннаха.
Welcome to the Jungle...