- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
омг аз съм шеф4ето на хисбула ве няам обшто с алкайда
спайдърмен или квото си ми не си грамотен като мен :с
Със всяко едно мнение започвам да го харесвам все повече и повече. Интересни мнения, дава хубави съвети и е ебати пича като цяло. Пратих на баба захарницата до поискване.
Сладурана. Понякога лигнята ми иде в повече, но иначе съм с добри впечатления.
Мисли за пишки вместо да учи ;С
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Харесвам го Соната.
Дидко не го знам.
Беше тяааааа хубава жена, беше тяааааа цялата крака, а пък аз просто жънех си с мойта комбайнааааааааааа!![]()
Напоследък или аз не я засичам и е станала много пасивана ....
ти що ми спамиш темата в козметика и диети, бе?
хаха, шегувам се. Нямам мнение за теб, за първи път те засякох в моята тема и тук. (:
http://ask.fm/iwwkaa
Няк'ва нова звезда явно...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Преди време много му се радвах, ама от доста време не съм го засичала
Е сега не ми ли се радваш?
Хаха
Помня те, готин човек.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Помня го като ник, но нищо повече. Тепърва изграждам мнение.
Ама вЕрно само едни и същи тука...
Лина е пич, казвала съм го и преди, казвам го пак. Малко по-пропусклива откъм драма в живота си, ама предвид годините й е нормално. Ще се научи с времето.
Пири, много я харесвам,любим потребител, щяхме да варим сладко с теб,ей! Като се стопли времето сме готов картоф!
Много позитивна,умна и крависна. Чуден събеседник, трябва да ни дойдеш на гости да пийм!
maDamn
granger
харесвам я в общи линии, мненията ѝ, когато пише на дадена тема са компетентни и смислени
http://ask.fm/iwwkaa
капитан America
Азис - Хоп [music]
пичага е, не е ретард като повечето от форума ;д