- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
мъж ли е жена ли е
Пич е, преди мислех че ника му пасва перфектно според писането му, но сега нещо се е "нормализирал", ха-ха.
П.П - Това се отнася за психопата.
направо да ми пише, че съм луд, и да се приключва
иначе няям някакви специални впечатления, прави мн яки хороскопи
То 'щото не пиете гинкобилоба.
Тря'а ли да си смуча нещо от пръстите, или да пиша "миии, ня'ам ник'ва идея за тоз/таз" ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
за виждащия омрели.. не съм го засичал ама мразя гигз и сколз
102 кръвожадни зайци го преследват
Мойс FTW
Иначе е пичага, радва ме, не го бях засичала много време.
maDamn
Усещам ирония в това изказване. К'во против Мойс имаш ? Човека взе един буквално изхабен и стар отбор. Трябва време докато направи нещата така както той иска да са. Мата е само началото.
И не ми отговори на въпроса за Кроос ?
Е, само добри думиНе разбира много от футбол, ама, нема ядове
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Изложи се с това изказване за неразбирането.
Дори с този отбор може да постигне доста повече от това слабо класиране. Мата не е кон да влачи всички след себе си.
БАЙЕРН завинаги. Крос си е наш и много си го обичам!!!
maDamn
от царски пройзход без съмнение, но доста надута и уверена до слепота в своята правота
Благодаря,прав си. Classy and posh as fuck.
Нямам наблюдения за него.
maDamn
Nickname го свързвам с Gang bang пхахах![]()
Азис - Хоп [music]
тонкуе е корав пичага с мацки под ръцете
Ми.. за Байерн си, колко да разбираш ?Германското първенство даже още по-зле и от испанското. хахахахахах
Там поне има Барса И Реал, па у Германия са само Байерн... Щото БвБ пак нещо да'ат фира май-май, a Леверкузен (макар и втори) от супер много време не са нищо особено. В сми, самото първенство е скучно.
Колкото до Мойс и компания, може и да е можело. Ама доста малшанс имаше в някои мачове. + т'ва Карик беше 1 месец контузен, РвП колко вр е контузен, Руни също. Сега Видич наказан.. все има нещо. С един Аднан не става, пък и му е рано да се залагат такива големи надежди на него, 18 год. пишльо xD. Мата не е кон та да влачи отбора, ама супер много ще заздрави средата. Фелайни сега също се връша (него също го забравих, колко време и той беше контузен). Супер много фактори, като оставмим на страна основния (смяната на целия треньорски щаб). Да, можеше по-добре, но можеше и да е много по-зле. Аз съм оптимист, ако сега до края на месеца земем и Шоу... нещата може да си дойдат много бързо на мястото. А и много хора забравят факта, че най-силно играем точно през 2рата фаза от сезона.
Па за Кроос, принципно се ебавах (нали имаше филми, че Мойс гледал мача на Байерн за купата с агента на Кроос), просто реших да те побъзикам още малко xD
Тоз "таралеж" ня'ам ник'ва идея к'ъв е и от 'де се пръкна, лол
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 01-28-2014 на 13:06