- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Определено НЕпростаИ има откачено яка котка
![]()
maDamn
Тъкмо го четох в темата за бележкарите. Радва.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
пише навсякаде, по мненията мога да кажа че ми се струва свестен човек, грамотна, културна, държи на правописа
KILLUMINATI !
Макар, че не пише много-много, струва ми се точен. Преценява кога и какво иска да каже. Останал съм с впечатлението, че има добра спортна култура, поне що се отнася до бойни изкуства и фитнес. Извън Спорт и здраве обаче не съм го засичал, не мога да коментирам друго.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Може би най-интересният форумен потребител за мен. Винаги ми е било много чудно какъв човек е извън форума.
Иначе - страшно точен, директен, цели в целта всеки път, хуморът му е убийствен.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Като го гледам на коя дата е регистриран и колко мнения има ме довежда до мисълта за спамер.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Трябва мениеята ми да са 222 две ли?
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Рядко казва нещо смислено. В тая тема пък е убийствено тъп.
Не съм го засичал, ама аз новите не ги знам така или иначе.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Иубави мнения хубави мнения и пише правилно ( нещо,което все по-рядко виждам тук).
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
За Azoria и в нейната тема казах, че ми харесва (: , съдейки по коментарите, по едно време беше по-активна, по-честичко я виждах да пише.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Горе-долу
не е лош
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!