- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
рибок е
галаксито е голяма злетачка, ама има потенциал за много яка, дано се оправи ;/
Понякога ми се струва доста рязка и нападателна, но пък ми харесва начина, по който го прави. С две думи - симпатизирам й в повечето коментари![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Харесвам начина й на мислене по доста въпроси. Не помня да ми е направила негативно впечатление май...
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
искам да знам как изглежда
някакво такова странно чувство
иначе предишния аватар беше по-готин
Ш са ходи по сватби.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Има много готин аватар! (:
M****
Възрастта е една, акъла друг, а разбиранията различни.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
При предишната ми активност във форума (доста време не бях влизала до скоро), SHPAIdURmeN само тролеше и спамеше доколкото помня ;D Пък сега пуска по някоя и друга мисъл. Впечатлена съм. :Д
^ умен човек!
едит: горното е за SHPAIdURmeN
За Azoria - от скоро я засичам, нямам впечатления за нея все още.
Странен ми е. Първоначално като го четох ми се стори някакъв досадник или свръх- любопитко. Не е лош иначе, предполагам.
И аз съм без впечатления за М**** .Май не се разписва много в този раздел. Или не е било нещо запомнящо се... ;?
Ех, никой не пише тук и като тръгна да пиша някой ме изпревари :Д sl1nceetoo ми е напълно ново лице ;D
Мисля, че рядко му уцелвам спатиите, но е голяяяям пич, определено.
лъчезарна, симпатична, интересна, забавна и мъничка ;3
Не мисля за Виктория.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.