.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *

балсам за устни

препоръчайте хубав балсам за устни Не искам да е Нивеа ,трябва ми нещо наистина ефикасно от аптека нещо може би?

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Да, аптеката е добър избор определено.
    Там ще намерих гланцове на марки, предлагащи качествена козметика, балсамите им също са добри, говоря за марки като Avene, Eucerine (два пъти съм си купувала от този балсам, може би най-добрия, който съм ползвала, няма грешка!), Klorane, Vichy и т.н., ако в твоя град има аптека "Ремедиум" може да минаш покрай нея да видиш какви балсами предлагат, имат доста богат асортимент от продукти на различни марки и в повечето случаи не са някакви боклуци, аз моите балсами на Eucerin винаги от там съм ги взимала и съм доволна.
    Като цена са 15-20лв., но си струва да се инвестира в нещо по-качествено, щом казваш, че искаш хубав балсам, определено разликата с балсамчетата от 2-3лв. от козметичните магазини е огромна.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Град
    Manhattan *

Мега фен Аватара на strawberry88
    Люмимите са ми на Neurtrogena.10 и нещо струват.

Липактив стик за устни (втория линк), мисля, че моят беше точно такъв...и Neutrogena забравих, май и техен съм ползвала и бях доволна, в общи линии от някоя реномирана аптека какъвто и балсам над 5-6лв. на която и да е по-утвърдена марка козметика да вземеш - няма да сбъркаш. ) Лично съм за Eucerin и Neutrogena, май-това е най-добрият избор.
    You got to work hard

Град
    Manhattan *

Град
    Manhattan *
    благодаряя , ще пробвам някой от тях )

Ползвала съм ето този: http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=83027 , за него със сигурност мога да кажа, че е добър, този от твоя линк също става
    You got to work hard

Голям фен Аватара на Glam0rous
    В тубичката на Eucerin е много хубав!
    Едно време имаше в една кутийка балсам за устни на Ейвън, имаше напомпващ ефект върху устните, от тези, които леко парят като ги сложиш и устните наистина изглеждаха много гладки и по-обемни с него. Някой да има идея за някакъв подобен?

^ Май се сещам за какво говориш. :d
    Имам един ''парещ'' гланц на Ейвън, ама той пари, защото е с много силен вкус на мента и като си го сложиш на устните усещаш точно парене, ама не е в кутийка...
    Avon Plump Pout се казва, ако съм уцелила кой гланц точно имаш предвид:
    http://3.bp.blogspot.com/-U4JkKmiA4o...0/100_3003.JPG
    You got to work hard

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Какво е състоянието на устните ти? Напукани ли са?
    Das Feuer liebt mich

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Даа, знам го гланца, но онова си беше кремче, даже май беше в серията Планет Спа едно време, но го спряха.

Град
    Manhattan *
    ми имат склонност към това не мога да стоя без да имам нещо на устните

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

обожавам балсама на устни watsons pumping lip gloss pink! Нося го всеки ден

Аз си купувам един от аптеки "Марешки". Струва 40-50 стотинки.. и сега сигурно реакцията ще ви е, че въпросният балсам щом е толкова евтин нищо не струва.. На мен ми помага страшно много! Явно е на някаква основа, която ми действа добре. Казва се CLEOPATRA. Стикчетата са в различни цветове, съответно и миризмата им е различна. Аз сега съм с жълт цвят. Горещо го препоръчвам. Стотинки е поне го пробвайте и ми напишете мнението си

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Аз от Leocrema съм доволна

Една приятелка си взимаше вазелинче в кръгла кутийка и много и помагаше. Добър заместител на балсам за устни. =)

Повече от фен Аватара на R.o.s.i.t.z.z.a
    Винаги съм използвала Leocrema Доволна съм от него

Аз ползвам на Леокрема синия, също и на Хармония от аптеките за 1 лев. Евтин е, но помага много.

Въпроса не е в това да е скъп Дори най-евтините помагат много. По темата.. Този на Леокрема не съм го пробвала, а балсамите на нивеа-не съм много доволна от тях. Имам въпрос- какво мислите за зимния балсам на Бочко? Аз го ползвам, предпазва от напукваме през студените зимни дни.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    http://shopthebest.eu/product/4601/l...-opakovka.html
    Натурално

Всъщност... направо си избери оттук http://shopthebest.eu/category/100/balsam-za-ustni.html

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...L9AIlD2Chenq6g аз пък ползвам това.. преди ползвах един балсам в червена опаковка- не му помня името... беше много хубав,цената му беше около 5лв. но нещо не го намирам вече по аптеките... по добър балсам не бях ползвала...

Град
    Manhattan *
    това е вазелин нали?? знам ,че е добро ,ама проблема при мен е че не мога да бръкна вътре пречат ми ноктите а пък и не ми е много хигиенично като съм навън с мръсни ръце да си слагам на устните

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Моят балсам за устни е на Leocrema - син е. Върши ми чудесна работа, за нула време ми оправя устните. Ползвам го от началото на зимата още, струва около 2 лева, мисля че.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си