- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде държите дамските си превруски?
Вкъщи в гардероба. Винаги когато не съм у дома - в чантата, в някое от джобчетата. Преди си ги носех в несесера за гримове, но спрях да се гримирам и промених местоположението им в чантата си.
Вкъщи в гардероба при бельото, училище и други обществени места - в малко джобче на чантата. Имаше и едни кутийки много яки, ама моята изчезна някъде. Трябва пак да си намеря.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз живея с приятеля ми така че в къщи са на много места (гардероб, шкафче, баня и т.н.). В училище съм с тампони и имам кутийка на O.B. вече не помня преди колко години се продаваха.
вкъщи в тоалетната,а в училище не е от голямо значение.. и да се видят,и да не се видят то си е ясно,че всички ги носим,пък момчетата чак да се смеят на нещо нормално..не знам направо :д
В банята, в шкафчето в моята, което наричаме ''аптечка'' и в една стоманена кутийка в чантата ми.
в моя гардероб , а в училище в "тайно джобче“
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън