- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маслото на Икаров за стрии
Става ли за бели стрии? Мисля после да се разходя до аптеката и да си взема нещо за третирането им, но не знам какво...Има ефикасни неща уж, но не знам дали ще са подходящи за мен. Ако сте останали доволни от някакъв продукт, споделете го...както и цената му.
Имам няколко лилави на корема, но са започнали да избледняват. От няколко години са ми, но късно реших да им обърна внимание.... Кажете, че има надежда за мен..........
Колкото и да ми се иска да ти кажа, че помага... не е вярно. Не си го купувай въпросното масло, защото само ще си дадеш парите. Може да пробваш със свинска мас, чувала съм, че помага.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Белите стрии с каквото и да ги правиш- нищо няма да помогне.. въпроса е да им се обърне внимание, докато са още розови.. по-добре не си давай парите.. нищо няма да стане.. и аз имам на краката си няколко и са много грозни.. много ме е яд..
RainbowGirl пробвала съм с свинска мас, нямаше ефект. Иначе имам едни на корема, които са лилави, но са избледнели...все още си личи цветът им, ако това означава, че има кръв в тях, може и да има надежда за мен...
![]()