Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
"Хм, no" никога не се е славело като добър аргумент. Не твърдя, че е аргумент. Констатирах просто, че грешиш. Но всъщност е и въпрос на литературен вкус, so.. ^

Темата е "какво ви кара да го обичате", а не "кога го обичате и обичате ли го в лошите моменти".
Естествено, че го обичам и когато сме скарани или съм му ядосана, но тогава предимно искам да му скъсам главата. Както е и нормалното положение на нещата.
Странно. В кофти моменти никога не съм искала да откъсвам нечия глава и винаги се усещам, че не трябва да говоря неща, за които после ще съжалявам. (примерно)... Сигурно за това съм толко' мекушава.

@Богиня, като обикнеш някого обикновено си запознат и с лошите му и го обичаш именно и въпреки тях. Преди да го обикнеш виждаш добрите. Като се замисля... въпросния човек може да няма лоши (за теб), но не мисля, че любовта се проявява най-силно в 'лесните и розови' моменти (в кавички, защото не са лоши моменти <3)
За доста кратко наистина бях усетила, че съм обичана и изобщо не беше в прекрасен период и момент от ъъ любовния ми живот. А не е като да не го бях чувала хиляди пъти преди това.
И аз не си избирам половинката. Аз ходя по стъпчиците на сърчицето си.