.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Към мъжете за аналния секс- само за разкрепостени хора

Всички, които са против аналния секс нямат място тук!!! Моля такива индивиди да не коментират!

Искам да попитам мъжете харесва ли ви вакума, докато правите анален секс, обичате ли да го вкарвате и вадите и да гледате отвореното дупе на приятелката си, докато го правите? Ако да защо, ако не също. Бихте ли подарили на приятелката си анално бижу? Ще се кефите ли ако си го носи?

Към жените- Какви играчки сте ползвали за анален секс и кои ви харесват най- много? Какво е усещането от аналното бижу? Доставя ли удоволствие? По- лесно ли е проникването след носенето му?

Сега сте вие!

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    eми да аз обожавам да го правя..... за жалост мойта мацка не е любитека но ми прави чат пат подаръци.... колкото до бижу .... питал съм не иска..... иначе да бих искал да си има и даси го носи.... иначе няма по голям кеф от това като го искараш да видиш мускулчето как се свива и отпуска..... а за вакума и за тясното ..... Е*аси и кефа!!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    „Анално бижу“ — бихте ли ми разяснили какво е това „животно“?

^ И аз се чудих какво е, но попитах чичо гугъл
    http://www.picvalley.net/u/373/93128_604.JPG Надявам се си направиш извод как си използва.

Град
    Някъде там
    lol

Голяма красота е. ^^

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от dryndryn Виж мнението
    http://www.picvalley.net/u/373/93128_604.JPG Надявам се си направиш извод как си използва.

Вие сериозно ли? Майко мила ..

Мега фен
    кажи ми, че е дръжка за врата това.

ей к'во става като от скука отварям всяка тема .....

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Вакуум се пише.Анално бижу хахахаххааххахааааааааааа аааааааааааааааааааа

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

ей к'во става като от скука отварям всяка тема .....
    Хахахах, на такова прилича наистина...Хм... леле...представяш ли си да имаш такива дръжки на вратите?

Супер фен Аватара на Incadeptus

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Еха... ха..ха..хахахахах
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от dryndryn Виж мнението
    пхахахахаха

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Анален секс - ОК,но ако някой ми подари такова нещо, ще му го завра в неговото дупе - хем ще разбере от личен опит какво е чувството, ако толкова го интересува!

Edit: Не мисля, че правенето на анален секс прави някого "разкрепостен". Това не е кой знае какво, на фона на много други по-извратени(според мен) неща! Но самата идея за "анално бижу" ми идва в повече...в смисъл да имам нещо(и на всичкото отгоре май са метални, като ги гледам) напъхано там постоянно...ужасно ми звучи :Х
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-13-2012 на 17:04

Благодаря на nansi_2005 за отговор, а всички останали явно нямат място в тази тема. Все пак съм написала, че е само за разкрепостени хора.

nansi_2005 сигурен ли си, че твойта не иска или просто я е срам да си каже? Смисъл фен ли е на тоя вид секс или го прави само заради твоя кеф, щото има и жени дето се кефят обаче поради тъпите предразсъдъци не се отпускат или ги е срам да си признаят като момичетата по- горе например.

Явно разкрепостените хора в тая държава сме много малко. Очаквах повече мнения.

^Е т'ва е тийн форум, тинейджърите нямат пари за подобни играчки, и все ми се струва, че човек става по-'мръсник' на по-солидна възраст от 15-16-20 години... Сега децата тепърва се разкрепостяват. Да не говорим, че подобен вид секс едва ли се прави често и с всеки. Предполагам, някое момиче би изчакало Подходящия, за да си 'даде дупето' (ама че грозно звучи това, хаха)
    Отделно, не мисля, че на някого тук бройката му е толкова голяма, за да има изобщо опита да отговаря на зададените въпроси.
    Що не пробваш в друг форум?

Анален секс, хехе. Не мога да си представя да правя подобно нещо. Отблъсква ме идеята.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Вярно е това е въпрос към хора със сериозни връзки и изисква огромно доверие между партньорите, но задавам въпроса си тук, защото това е един от най- посещаваните форуми. Пък и като съм чела из форума малките тук са доста разкрепостени дори и без наличие на сериозна връзка. Имаше една девойка дето искаше да прави анален секс с непознат, а не с гаджето си...........??????????? Е тва не ми е ясно на мен............

Цитирай Първоначално написано от sexblqn Виж мнението
    Благодаря на nansi_2005 за отговор, а всички останали явно нямат място в тази тема. Все пак съм написала, че е само за разкрепостени хора.

nansi_2005 сигурен ли си, че твойта не иска или просто я е срам да си каже? Смисъл фен ли е на тоя вид секс или го прави само заради твоя кеф, щото има и жени дето се кефят обаче поради тъпите предразсъдъци не се отпускат или ги е срам да си признаят като момичетата по- горе например.

Явно разкрепостените хора в тая държава сме много малко. Очаквах повече мнения.
    Eми там е проблема че не е фенка изобщо на аналния секс а го прави защото искам ..... каза че като премине болката не усеща хубавото .... което моментаически го прави безразличен за нея..... колкото до мен ..... обожавам го !!! Просто с нея двамата в секса бяхме двете крайности но..... с течение на времето ..... тя придоби някои умения иначе наистина малко са хората наистина които могат да кажат да разкрепостен съм и наистина да е така..... Почти няма нещо в секса което да не съм опитвал..... и мога да кажа СМЕЛО че нямам ТАБУ!!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexblqn Виж мнението
    Всички, които са против аналния секс нямат място тук!!! Моля такива индивиди да не коментират!

Искам да попитам мъжете харесва ли ви вакума, докато правите анален секс, обичате ли да го вкарвате и вадите и да гледате отвореното дупе на приятелката си, докато го правите? Ако да защо, ако не също. Бихте ли подарили на приятелката си анално бижу? Ще се кефите ли ако си го носи?

Към жените- Какви играчки сте ползвали за анален секс и кои ви харесват най- много? Какво е усещането от аналното бижу? Доставя ли удоволствие? По- лесно ли е проникването след носенето му?

Сега сте вие!
    Я вземи дай списък на въпросните играчки за анален секс. И би ли ми разяснил функцията на това нещо, дето мяза точно на дръжка на врата? Трябва да й стои в дупето ли? Ако е за кефа - окей, но проникването може да е достатъчно лесно и без въпросната джаджа.

Това е тийн форум. Повечето тийнейджъри не си купуват дори лубрикант, наистина ли вярваш, че имат възможност/желание да си купуват скъпи играчки?

П.С. Видях, че си момиче. Сподели твоя опит по темата.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 09-13-2012 на 17:03

eми по принцип да това стои в дупето дори когато си на Фитнес майтапя се де... стои там когато го сложиш и колкото го носиш..... за да се наслаждаваш на действието му .... има жени с обърнати матки и те усещат повече удоволствие отзад отколкото отпред.... :Кобилкина: го каза това .... така че ако искаш да си правиш кефа сама докато си на шопинг..... си купуваш "Дръжка за врата"

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Кви обърнати матки бе хора хахаха.Нещо не ме привлече това анално бижу,много ексцентрично е дори за мен.Пък и дупенцето ми си е девственичко

Град
    Някъде там
    Не си ли виждала обърната матка?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не съм против аналния секс,но все пак с приятеля ми го практикуваме рядко.Що се отнася до аналното бижу,не ми е нужно такова нещо,пък и да имам не бих го носила.

Аз също не съм казал че съм за аналните накити но ....По скоро бихме ги ползвали само в началото на игръта хихи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си