- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към мъжете за аналния секс- само за разкрепостени хора
Кви анални бижута, кви дръжки за врати бе, вие за butt plug не сте ли чували !
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Хайде разясни на Нас Невежеството!!!!
Не са да се правите на защитили "докторантура" ами се обосновете!!!!!
Първо на първо не трябва да има болка. Би трябвало да го знаеш щом си фен. Щом има болка няма как да усеща нещо хубаво. А и по време на анален съм преживявала най- невероятните си клиторни оргазми. Ако не си пробвал опитай, може пък да и се промени мнението на жена ти ако я разтърсиш яко. А и мисля че каза че си гледал Кобилкина която каза, че има и анален оргазъм ама трябва много дълбоко проникване. Всяка жена първоначално не иска и я боли и се притеснява адски много, което и пречи да изпитва каквото и да е удоволствие. Тук идва твоята роля. Покажи и хубавите страни.
Абе момче ти добре ли си ?
Какво има за разясняване при положение, че просто казвам, че това"анало бижу" си има конкретно наименование ?
И каква обосновка искаш да ти дам, тва е все едно да се обосновавам, защо нещо е бяло или е черно... дано разбираш колко абсурдно звучи това![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Въпросните играчки са доста видове. Има най- различни дидла, топчета, броеници и какво ли още не. ако те интересуват разгледай някой секс шоп, а и не всичките са толкова скъпи, като бижуто за което става въпрос.
Относно моя опит случаят е следният: Когато срещнах настоящия ми мъж веднага разбрах, че той е любовта на живота ми и имах желание да му дам нещо, което да ни сближи още повече. Естествено не бях девствена и като разбрах, че има желание за анален веднага се съгласих. Като всяко момиче бях много ама много притеснена, чела бях какви ли не шантави истории и изпадах в ужас да не ми се случи някоя от тях, но той имаше малко опит, разясни ми нещата в общи линии, аз изчетох всичко което има в нета по въпроса и така. Сега го практикуваме редовно и на двамата ни харесва адски много, колкото и невероятно да звучи това за по- голямата част от аудиторията. Когато знаеш какво правиш проблеми няма и удоволствието е неописуемо. Въпроса е докато се научиш........... Когато с човека сте достатъчно близки и да се случи нещо се преживява............
Е колко далбоко проникванве бе маце? Вътре вътре вътре не стига ли? Нямам проблем с размера а мисля проблема е в нея защото се стяга!!!! А това допринася болката амисля? Колкото и да се раздавам и внимавам.... Нейното желание е мае кога ще свърша!!!! Това не е ли по голям проблем?
Е то няма да ти е вечно девствено дупенцето ти.Иначe по темата за аналния секс. Като всеки един мъж обичам да го правя но гледам да го правя така че и на жената да и е добре не само на мен. Ако нещо е боли и не и е приятно спираме. И да обичам най много обичам да гледам отвореното дупенце при вкарване и изкарване на "члена". Общо взето цялата рабора с аналния секс е яка.
![]()
Е вътре вътре колко да е вътре? аз представа си нямам.До анален оргазъм все още не съм стигала. Казвам само какво каза Кобилкина . А болката в повечето случаи наистина идва от притеснението. Ама щом сте сериозна двойка, а не някои хлапаци не би трябвало да има такова по принцип. Пък ако приятелката ти се притеснява от омазване на положението има си методи и за това. И аз да съм и аз няма да мога да се отпусна ако знам, че може да стане фал, ама за това си има методи и средства все пак. Но за да се стигне до там предполагам, че трябва и на нея да и харесва секса. Иначе за какво да се мъчи.
Казах ти клиторен оргазъм по време на анален и............
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Двете неща са коренно различни. Аналното бижу е много по- малко, с разширителя трудно ще изкараш и 5 мин. и като го извади по- скоро ще се насере мацката, отколкото да и е приятно. Потърси снимки, а и аналното бижу има по- дълга дръжка т.е. влиза по дълбоко, за да не причинява дискомфорт и единствената му функция е наслада за мъжкото око и фантазия.
ужасТ
за какви работи се говори тук ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Името хич не е същото ,единствено и само съдържанието на темите .Аре бягай!
Честно казано не виждам на жена ти какъв и е проблема след като толкова се стараеш. Може просто да се притеснява и всичко да е на психическа основа. Особено ако е чела историите на някои наши съфорумци, които всеки път цапат чаршафите. Мисля, че ако започне да се почиства по някакъв начин ще успее да се отпусне и няма да се стяга през цялото време ще има ли фал или не. Според мен друга причина няма. На нас жените само заради това не ни харесва, защото знаем в каква ситуация можем да попаднем и се стягаме.
В тази връзка дами я кажете коя какви методи използва? Клизма ли си правите или разчитате на шанса?
това ще е нещо ново, до сега отговора на този въпрпс винаги е бил " ами поддържай хигиена" или "ами мини през тоалетната пърово" ........ общо взето безполезни отговори
квот и да си говорим без клизмичка или колкото и гадно, гнусно да звучи ако не си бръкне в дупето с пръстчета да се изчисти другото си е бошлаф
Законът е закон,
но той врата в полето е
Е нали и аз за това питам щото "поддържай хигиена" извинете ама е много общо понятие и за всеки може да има различно значение, а за" мини през тоалетната" не ми се мисли. Представи си само кво ще стане ако отидеш до тоалетната и веднага след това правиш анален....... Тва не е сериозно мисля.
Така че кажете момичета , а и момчетата ако имат представа какво се случва преди секса само на старата клизма ли разчитате или си имате други методи?